Afbeelding
Foto:

Ecostar kiest voor duurzame Kia Cee'd

ENSCHEDE - Ecostar is met haar nieuwe wagenpark volledig afgestapt van dieselauto's. Uiteindelijk heeft Ecostar gekozen voor een negental Kia Cee'd Sportswagons geleverd door Van Mossel Kia.

De Van Mossel Kia dealer in Hengelo kwam samen met Kia Motors Nederland tot een tot een passende bedrijfsoplossing voor Ecostar. Er is gekeken welk model het beste bij de wensen van het bedrijf past. Uiteindelijk is men tot een oplossing gekomen die zowel representatief, veilig als betaalbaar is: de Kia Cee'd Sportswagon.

Een passende keuze
Bij Ecostar werken veel medewerkers in de buitendienst en dus is het van belang dat de auto's goed passen bij de bedrijfsidentiteit. Ecostar wil als bedrijf op een verantwoorde manier opereren op het gebied van milieu. De diverse vertegenwoordigers adviseren klanten door het hele land op het gebied van ecologisch verantwoorde reinigingsconcentraten en een representatieve en zuinige bedrijfswagen past in dit plaatje. Ecostar analyseerde het verbruik van hun eerdere wagenpark en liet uiteindelijk de dieselauto links liggen. Ecostar maakte de volledige overstap naar benzineauto's. De Kia Cee'd Sportswagon bleek de auto die helemaal in het plaatje paste. "De zeven jaar garantie die je bij Kia krijgt, creëert een zeker vertrouwen voor ons in de kwaliteit van de auto's", aldus Patrick Haasewinkel, directeur van Ecostar. De Kia Cee'd Sportswagon brengt voor Ecostar de voordelen van voldoende bagageruimte, slimme veiligheidstechnologie en zuinigheid in gebruik samen in één auto.

Van Mossel Kia
Er is gekozen het wagenpark te laten leveren door Van Mossel Kia vanwege het goede contact dat Ecostar met de dealer heeft. Voor de levering werkte de Van Mossel Kia dealer samen met Kia Motors Nederland. Hierdoor kunnen de buitendienstmedewerkers van Ecostar straks voor onderhoud en service zowel bij de Van Mossel dealers als bij alle Kia dealers in het land terecht. Op vrijdag 25 mei werden de nieuwe Kia Cee'd afgeleverd bij Ecostar door Van Mossel Kia. Vanaf deze dag zal het nieuwe wagenpark van Ecostar dan ook op de Nederlandse wegen te vinden zijn. Bij Van Mossel Kia staat de slogan "Van Mossel biedt meer dan u verwacht" centraal in de dienstverlening. U vindt van Mossel Kia aan de Höltersweg 30 in Hengelo.

Afbeelding