Afbeelding
Foto:

Open Vijverweekend bij De Waterlelie in Enschede

ENSCHEDE - Koi- en vijvercentrum De Waterlelie in Enschede viert komend weekend weer het Open Vijverweekend. Dit is hét moment voor de echte liefhebber om eens een kijkje te nemen bij dit bedrijf. Er is namelijk van alles te beleven.

De Waterlelie heeft op zaterdag en zondag vermaak voor jong én oud. Natuurlijk kunt u ook profiteren van uiteenlopende speciale aanbiedingen op vijverplanten, vele acties en kortingen. De acties worden via Facebook en in de winkel bekend gemaakt. Een bezoek kan dus verrassend veel voordeel opleveren.

Veel te doen
Er is een uitgebreid programma opgezet met leuke activiteiten. Zo is er voor de kinderen een springkussen. Daarnaast kunt u kijken bij live paling roken, een presentatie van Japanse planten en beelden, er zijn warme snacks, u kunt een gratis wateranalyse laten doen op meegebracht vijver- of quariumwater en er zijn kwekers aanwezig van Betta Kempvissen en Specials om uitleg te geven. Daarnaast maakt u met uw kassabon kans op leuke prijzen.

Kom langs
U bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij het Open Vijverweekend. De Waterlelie is gevestigd aan de Lonnekerbrugstraat 82, 7547 AJ in Enschede. Op zaterdag 9 juni geopend van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 10 juni van 12.00 tot 17.00 uur. Een unieke zaak in Enschede voor hobbyist, hovenier en wederverkoper in de vijver en aquaristieke branche voor geheel Twente en omstreke. Ruim 200 aquaria, vijvervissen, vijver- en aquariumplanten, japanse koi, terrariumafdeling en zoutwater toebehoren ?(nog geen levende have op gebied van zout). Alles voor het aquarium en/of aanleggen van uw vijver is hier te vinden.