Bol van jong talent

OLDENZAAL - De Oldenzaalse Midzomernacht, het tweejaarlijkse poëzie- en muziekevenement, wordt dit jaar gehouden op donderdagavond 21 juni. Op de langste dag van het jaar heeft Oldenzaal in het Kalheupinkpark een Engelse tuin vol poëzie, muziek en cabaret.

De presentatie wordt deze editie verzorgd door de bekende Oldenzaalse ondernemer Regina Nieuwmeijer. Iedereen is welkom vanaf 19.45 uur, voor een muzikale ontvangst zorgen John Kluijtmans en Ton Ouwehand. De start is om 20.15 uur. Op het programma staan onder andere de talentenklas van Kaliber Kunstenschool en de finalisten van het poëzie- en rapproject van het Twents Carmelcollege (dit project is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van De Geldermanstichting en het Prins Bernhard Cultuurfonds).
Wie komen er?
Er zijn optredens van Jolien Leussink, Nolet Bult, de Syrische dichter Joseph Gawrieh, sopraan Elisa Maayehim, mezzosopraan Sarah Konig en vele anderen. De drie Oldenzaalse wethouders, Rob Christenhusz, Alida Renkema en Evelien Zinkweg gaan gedichten voordragen van Willem Wilmink en er is aandacht voor het thema 'Hoop doet leven. Stadsdichter Dennis Kamst neemt tijdens de Oldenzaalse Midzomernacht afscheid. Er zal die avond weer een nieuwe stadsdichter worden benoemd.

Meer informatie
De entree tot het festival is gratis. De bezoekers mogen zelf een stoel of kleed meenemen om op te zitten. Ook is het toegestaan om zelf eten en/of drinken mee te nemen. Actuele informatie is altijd te lezen op www.facebook.com/deoldenzaalsemidzomernacht