Afbeelding
Foto:

Rommelmarkt muziek vereniging De Eendracht

HENGELO - Muziekvereniging De Eendracht in Hengelo zal op zaterdag 9 juni weer een grote rommel- en platenmarkt houden.

De Werkgroep '75 van de muziekvereniging organiseert al jarenlang drie keer per jaar een grote rommel- en platenmarkt, onder grote interesse en enthousiasme van bezoekers en vrijwilligers. De kracht van deze gezellige rommelmarkt is dat het binnen plaats vindt, dus er is geen hinder van eventuele slechte weersomstandigheden. Uiteraard wordt alles netjes gesorteerd uitgestald en heel redelijk geprijsd. Onder het genot van een kopje koffie/thee kan tijdens het zoeken naar iets van de gading even gepauzeerd worden om nieuwe energie op te doen en nog een keer rond te gaan.

Heel veel vinyl
Vinyl wint de afgelopen jaren weer fors aan populariteit. Waar eerder de iPod en Spotify leken te domineren, is er toch weer een groeiende interesse in de mooie warme klanken van een echte vinyl plaat. De liefhebbers kennen het gevoel van deze unieke sound. Wie op zoek is naar een specifieke plaat of graag rond wil snuffelen, komt zeker aan zijn of haar trekken. Er is namelijk een zeer ruim aanbod van vinyl.

Rommelmarkt
Daarnaast worden in de rommelmarkt uiteraard weer vele andere objecten verkocht. Dit loopt uiteen van speelgoed, kleding, computerbenodigdheden, verlichting, elektronica, huishoudelijke artikelen tot hobby- en kinderboeken.

Kom ook
Iedereen is van harte welkom van 09.00 tot 12.00 uur in het clubgebouw van De Eendracht, de Speeldoos, aan de Steenbokstraat 217 Hengelo. De toegang is gratis.