Afbeelding
Foto:

Citroën: C'est Comformidable!

ALMELO - Franse auto's staan er bij de liefhebber bekend om: hun grote comfort. Ook Citroën schrijft Comfort met een hoofdletter; zeker tijdens de C'est Comformidable-promotie.

Nog tot en met komende zaterdag 26 mei kunt u nog profiteren van extra scherp aanbod op bepaalde modellen. Zo rijdt u al de uiterst comfortabele Citroën C3 vanaf 14.690 euro. De actie omvat dat u een hoger uitrustingsniveau ontvangt, afhankelijk van uw gekozen model. Zo is de Citroen C3 de Feel Edition, uitgerust met 12 rijhulpsystemen en 36 opties om de auto te personaliseren. Op de nieuwe Citroen C3 Aircross pakt u tot 2.200 euro voordeel tijdens deze actie; Gaat u voor de C4 Cactus? Dankzij het nieuwe veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions en Advanced Comfort Seats is het goed toeven in deze nieuwe telg. Ook hier pakt u tot 1.750 euro voordeel. Bij de Citroën C4 Spacetourer is het voor de passagiers ook genieten met de drie verschuifbare achterstoelen met gelijke breedte. Uw voordeel loopt op tot 2.700 euro, evenals voor de Grand C4 Spacetourer.

Private lease
Steeds vaker kiezen mensen voor de aantrekkelijke private lease als alternatief voor directe koop. Niet verrassend, want de private lease biedt veel mooie voordelen. Zo zijn alle kosten voor onderhoud, reparatie, wegenbelasting en verzekering inbegrepen - u betaalt alleen de benzine. Het Comformidable-voordeel kan ook ingezet worden voor het verlagen van uw lease-maandbedrag,

Ervaar het zelf
Kom langs bij Citroën-dealer Bennie Wilmink aan de Twentelaan 21 in Almelo om ultiem comfort zelf te ervaren. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl voor meer informatie over deze of andere acties.

Afbeelding