Afbeelding
Foto:

Tijdelijk Easy Life voordeel bij Renault

HENGELO - Hoe makkelijk kan het zijn om een nieuwe Renault te kopen? Momenteel maakt Renault deze keuze wel héél makkelijk, met het Easy Life voordeel.

Tijdens deze actie loopt uw voordeel, afhankelijk van het gekozen model, op tot wel 3.000 euro. De actie loopt tot en met 2 september, maar het is wel belangrijk dat een auto voor 31 augustus op naam gesteld is, in verband met de nieuwe Euronormeringen.

Breed gamma
Renault heeft een breed gamma auto's, van de compacte Twingo en Clio tot de grotere Clio of Mégane Estates. Ook de luxe Talisman, Talisman Estate, Espace en de nieuwe Koleos zijn momenteel extra aantrekkelijk geprijsd. Zo rijdt u al een Twingo vanaf 10.290 euro, met dank aan de 1.500 euro Easy Life voordeel. Bij de Renault Kadjar loopt dit voordeel al op tot 2.250 euro; u betaalt dan 25.140 euro voor deze populaire crossover.

Private Lease
Natuurlijk kunt u deze auto's ook aanschaffen op basis van een aantrekkelijke zakelijke of private lease. Steeds meer particulieren ontdekken deze voordelen; u betaalt een vast maandbedrag waar dan alle kosten van de auto inbegrepen zijn, waaronder onderhoud, reparatie, verzekering en wegenbelasting. U betaalt alleen de brandstof. Bent u ondernemer? Koop of lease een nieuwe Renault personenauto of bedrijfswagen en u ontvangt ook nog eens een cadeaubon naar keuze ter waarde van 750 euro. Deze Business Deal Weken-actie loopt af op 27 mei.

Kom langs
Renault-dealer Munsterhuis met vestigingen in Enschede, Hengelo en Rijssen laat u graag kennismaken met Renault's brede gamma. Kijk ook op: www.munsterhuisrenault.nl