Afbeelding
Foto:

Mitsubishi Matsweken bij Bennie Wilmink

ENSCHEDE - De Mitsubishi Matsweken zijn weer begonnen! Inmiddels een bekend fenomeen bij de liefhebber; tot en met 17 juni zijn veel modellen van het Japanese merk weer extra aantrekkelijk geprijsd.

Ook Mitsubishi-dealer Bennie Wilmink geeft aantrekkelijke kortingen op veel modellen. Tot en met 17 juni ontvangt u tot wel 1.250 euro voordeel op de Mitsubishi Space Star. Voor een nieuwe Eclipse Cross of ASX loopt uw voordeel al op tot 1.500 euro. Ook de duurzame Mitsubishi Outlander PHEV plug-in hybride crossover gaat met voordeel weg. U bent tijdens deze actie tot 1.500 euro goedkoper uit voor dit nieuwe model. Alle genoemde modellen zijn uit voorraad leverbaar, maar het loont dus wel om op tijd een kijkje te nemen bij de selectie. Helaas, de Mitsubishi Outlander op benzine is uitgesloten van deze actie.

Betrouwbare mobiliteit
De aanschaf van een auto is natuurlijk maar de helft van het verhaal. Dankzij de standaard vijf jaar garantie en Mitsubishi's ijzersterke reputatie van betrouwbaarheid kunt u jarenlang zorgeloos genieten.

Ervaar het zelf
Autobedrijf Bennie Wilmink nodigt u van harte uit om eens vrijblijvend een proefrit te maken. Kom langs aan de Westerval 16 in Enschede, Secr. Engelbertinkstraat 10 in Azelo of Twentelaan 21 in Almelo. Vanaf 1 juni bent u ook welkom aan de Höltersweg 49 in Hengelo. Kijk voor meer informatie over de lopende acties en meer op: www.benniewilmink.nl