Afbeelding
Foto:

Kwaliteitsproducten van Alco Chemicals voor perfect resultaat

TWENTE - Twimva Automaterialen is uw leverancier voor de producten van Alco Chemicals. Alco Chemicals is al meer dan 30 jaar specialist in reinigings- en onderhoudsproducten, smeermiddelen en epoxy vloercoatings voor zowel de professional als de particulier.

Of het nu gaat om het verwijderen van olievlekken in uw bestrating, het reinigen van alle soorten (garage)vloeren, ramen van zowel auto's als vliegftuigen, de ketting van uw fiets of motor of uw aanhangwagen, Alco Chemicals heeft de oplossing en levert er wel een product voor. Ook voor parkeergarages en ziekenhuizen heeft Alco de reinigingsoplossing op maat. Het brede assortiment biedt kwaliteitsproducten voor diverse branches.

Streeploos resultaat
Twimva Automaterialen heeft het grootste assortiment van Alco Chemicals in Twente op voorraad. Neem bijvoorbeeld de Alco Streeploosreiniger, een hygiënisch reinigingsmiddel op basis van alcohol dat zeer geschikt is voor het reinigen van alle afwasbare oppervlakken. Alco Streeploos reinigt snel en veilig het vervuilde oppervlak en laat zowel een frisse geur achter als een streeploos resultaat. Een flacon van 750ml kost €7,80. Daarnaast heeft TWIMVA producten van Alco in hun assortiment als lijmverwijderaar en aluminiumspray. Wat u ook zoekt, TWIMVA helpt u het Alco product te vinden dat het beste bij uw vraag past. Benieuwd naar het gehele assortiment van Alco of wilt u advies? De medewerkers van TWIMVA helpen u graag. U vindt TWIMVA aan Het poolman 11 in Enschede of aan de Twentepoort West 25 in Almelo. Ook kunt u contact opnemen met TWIMVA Enschede op 053-4316132 en met TWIMVA Almelo op 0546-200206.