Pinksterfeesten

BECKUM - Van 18 tot en met 21 mei is het weer tijd voor de Pnksterfeesten in Beckum.

Stichting Zomerfeesten Beckum heeft weer de organisatie van het vierdaagse feest op zich genomen, maar ze kunnen het niet alleen. Met de hulp van ruim 600 vrijwilligers wordt geprobeerd er weer een groot succes van te maken. De festiviteiten zijn op 't Ossenveeld en de vaste onderdelen, zoals 'As 'n Gek in'n drek' en 'Expeditie Noaberson' zullen niet ontbreken. Het volledige programma van de Pinksterfeesten is te vinden op www.beckum.nl/pinksterfeesten.

Daniël Lohues

HENGELO - "Vlier" is het nieuwste album van Daniël Lohues en ook de naam van de theatertour waarmee hij op 18 mei naar Schouwburg Hengelo komt.

De voorstelling zit boordevol met oude en nieuw nummers en verhalen over het leven. De prachtige nummers kunnen zorgen voor een lach, maar er is ook ruimte voor relativering en troost. Thema's als familie, religie, liefde en vriendschap komen tijdens de voorstelling aan bod. Ga net als Daniël Lohues in de theatervoorstelling op zoek naar jezelf. Kaarten voor de voorstelling van 18 mei om 20.00 uur zijn verkrijgbaar vanaf € 18,- en kunnen onder andere besteld worden via www.schouwburghengelo.nl.

Outside

DELDEN - Outside is één van de drie tentoonstelling die op dit moment te zien zijn in Museum No Hero.

Pas op het moment dat sneldrogende verf in tubes meegenomen kon worden, werd er buiten geschilderd. Dat is ook het begin van de Haagse School. Interesse hierin reikte tot in het buitenland. De tentoonstelling Outside laat een beeld zien van de Haagse School in binnen- en buitenland. Museum No Hero aan de Hengelosestraat 2/4 is te bezoeken op woensdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Trijntje Oosterhuis

HENGELO - De theatertournee van Trijntje Oosterhuis staat in het teken van Nederlandstalige muziek.

Nieuwe nummers en oude nummers van de zangeres, maar ook nummers van andere artiesten zullen klinken in Schouwburg Hengelo op 16 mei vanaf 20.30 uur. De kwaliteiten van Trijntje Oosterhuis en de muzikanten die haar bijstaan staan garant voor een spetterende avond. Kaarten vanaf € 24,50 zijn te koop bij de kassa of online.