Natuurwandeling Hakenberg

OLDENZAAL - Zin om te gaan wandelen richting het Hakenberg? Op donderdag 17 mei kan dat onder leiding van een gids.

Samen met een Tourist Info wandelgids kunt u een wandeling maken van ongeveer 10 km of 20 km. Het begin van beide afstanden is bij station Oldenzaal. Vanaf daar zal de kortste route richting Hakenberg gaan en de langste route zal gaan naar Hakenberg/Everlo. Deelname aan deze wandeling door de mooie Twentse natuur is gratis. Wel is het belangrijk om stevige schoenen aan te trekken en voor een lunchpakket te zorgen. De wandelingen beginnen op 17 mei om 9.30 uur.

Thij Gezondheidsdag

OLDENZAAL - Gezond blijven of gezonder worden kan beginnen bij de Thij Gezondheidsdag.

Op woensdag 16 mei kan er tussen 9.30 uur en 11.00 uur of 11.00 uur en 12.30 uur worden meegedaan met de Thij gezondheidsdag. Bij fysiotherapie Nusmeier, Jan Jansstraat 4, worden verschillende testen afgenomen om te kijken hoe u er nu voor staat. Vanaf daar kan er gekeken worden hoe verder te gaan. Na deelname kan er één week gratis worden deelgenomen aan de Actieve Ontmoeting bij Paal 12. Aanmelden is tot en met 11 mei mogelijk via 06-13613852.

Was Getekend

HENGELO - De musical 'Was Getekend van Annie M.G. Schmidt' is op 14, 15 en 16 mei te zien in Schouwburg Hengelo.

Het levensverhaal van misschien wel de meest geliefde schrijfster van Nederland wordt in deze musical verteld. Het verhaal van het eenzame meisje tot die van een succesvolle schrijfster wordt met muziek en scherpe humor gebracht. De voorstelling begint elke avond om 20.00 uur en kaarten voor deze bekroonde musical zijn onder andere te bestellen via www.schouwburghengelo.nl. De prijs van de toegangskaarten ligt tussen de € 31,- en € 44,50.

Nightskate

HENGELO - Dit jaar zal de eerste Nightskate Twente zijn op 18 mei.

Dit jaar zullen er weer vele Nightskates zijn en de eerste is op vrijdag 18 mei. De tocht zal beginnen bij station Hengelo om 20.00 uur. Deelname is gratis. Het advies is wel een helm en bescherming te dragen. Meer informatie en andere data vindt u op www.nightskatetwente.nl.