Afbeelding
Foto:

Media-adviseur Kevin
heeft Hart voor ondernemers

HENGELO - Hart van Hengelo is al jaren uw vaste weekkrant. Een trouwe metgezel die wekelijks op de mat valt met het laatste nieuws uit de gemeente, leuke activiteiten in de brede regio en natuurlijk ook nieuws van uw lokale ondernemers. Naast de redactionele inzet om iedere week weer een gevarieerde krant uit te brengen spelen ook onze media-adviseurs een belangrijke rol in dit proces.

In Hengelo komt u hem de komende tijd steeds vaker én herkenbaar tegen: media-adviseur Kevin ten Vergert. Direct herkenbaar dankzij de bestickerde bedrijfsauto met het bekende rode logo van de Hart-kranten. Als media-adviseur bezoekt hij uiteenlopende bedrijven en organisaties om met hen in contact te komen en hen te helpen bij het onder de aandacht brengen van hun boodschap. "Hierbij denken veel ondernemers natuurlijk aan reclame, maar dit is slechts één mogelijke optie.", aldus Ten Vergert. "Zo bieden wij ook de mogelijkheid om redactionele artikelen te schrijven zodat een bedrijf of organisatie zo goed mogelijk onder de aandacht komt. Een artikel dat blijft hangen bij de lezer."

Drukwerk en meer
Als media-adviseur voor de Hart-kranten werkt Kevin ten Vergert graag samen met uw bedrijf of organisatie om tot een passende uiting te komen. Hij draagt dan zorg voor het gehele proces van opdracht tot plaatsing, distributie en andere aspecten. Zo is het mogelijk om advertenties professioneel te laten opmaken door de eigen studio, redactionele artikelen te laten schrijven door onze redactie of specifiek drukwerk te produceren zoals flyers, promotionele items, online banners of andere creatieve uitingen. "Er is veel mogelijk; we kijken altijd samen met het bedrijf wat effectief is en past binnen het budget." Zo zijn er voor klanten ook grotere bijlages gemaakt die inhaken op een specifiek thema, zoals lifestyle, tuintrends, gezondheid en meer. Naast de gedrukte kranten komt uw boodschap dan ook online goed tot zijn recht via de Hart-websites en social media.

Maak kennis
Media-adviseur Kevin ten Vergert maakt graag met u kennis om uw specifieke wensen te bespreken. Neem contact op via kevin@dwfmediamakers of 06-30 77 50 25.