Gratis proeverij warme maaltijden

OLDENZAAL - Apetito en Impuls nodigen Oldenzalers uit voor de Tafeltje-dekje proeverij op vrijdag 18 mei 2018. Bij het ouder worden, of bij ziekte, kan het soms moeilijk zijn de dagelijkse boodschappen in huis te halen. Het kan ook zijn dat het te veel moeite kost om dagelijks een warme maaltijd te koken. Toch is het regelmatig gebruiken van warme maaltijden voor iedereen noodzakelijk.

Speciaal voor oudere inwoners van Oldenzaal, die er moeite mee hebben zelf voor een warme maaltijd te zorgen, is er Tafeltje-Dekje. Via deze voorziening kan vijf dagen per week, op maandag t/m vrijdag, een warme maaltijd thuisbezorgd worden. De maaltijden worden door Apetito bereid. Om Tafeltje-Dekje eens te proberen wordt er op vrijdag 18 mei een proeverij georganiseerd door Apetito en Impuls bij Boerderij Stakenboer aan de Burg. Wallerstraat 115. Deelnemers zijn, na aanmelding, van harte welkom vanaf 11.45 uur. De proeverij begint om 12.00 uur. Alle bezoekers ontvangen tevens een Apetito puzzelboek.

Meedoen
Wilt u meedoen met de proeverij? Meld u dan aan voor 13 mei a.s. bij Impuls via telefoonnummer 0541 571414. Mailen kan ook naar info@impuls-oldenzaal.nl. Wacht niet te lang want vol is vol! Ook als u meer wilt weten over Tafeltje Dekje en het gemak van dagelijks een warme maaltijd aan huis kunt u dit nummer bellen en vragen naar Hetty Kip of Leonie Groothus.