Vacature: Sterenborg Hengelo zoekt storemanager

HENGELO - Heb jij passie voor mode en wil je deel uitmaken van een nieuw fashionconcept voor de modebewuste vrouw vanaf 45 jaar? Dan is STERENBORG op zoek naar jou!

Voor onze nieuwe winkel in Hengelo zijn we op zoek naar een gedreven Storemanager op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Als Storemanager bij STERENBORG ben je het gezicht van de winkel. Je hebt gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan. Elke klant wordt door jou en je team met een glimlach en een compliment in de winkel ontvangen. Je weet elke dag je team te motiveren en te inspireren. "Leading by example". Verkoop en mode maken deel uit van je DNA.

Wat verwachten wij:
Samen met je collega's creƫer je een aangename sfeer in de winkel. De klant voelt zich oprecht heel welkom. Je bent een motivator en een inspirator. Je hebt aantoonbare ervaring in leiderschap. Je traint en coacht je team. Je bent naast een topverkoper ook een mensen mens. Je bent gewend om met targets te werken. Je bent dagelijks verantwoordelijk voor de verkoop, omzet en groei van de winkel. Je bent een teamspeler met een sterk persoonlijk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent sterk in communicatie. Je bent een ondernemer en hebt daarom een proactieve houding ten opzichte van werk en flexibiliteit.

Wat bieden wij:
Een mooie werkomgeving waar ruimte is voor jouw inbreng. Een geweldige baan binnen een groeiend en ambitieus modebedrijf. Een marktconform salaris. En natuurlijk ook goede ssecundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?
BTX Group levert al vele jaren hoogwaardige collecties binnen het wholesale-segment. Met het concept STERENBORG biedt BTX haar klanten een servicebelevenis waar jij aan bij kunt dragen. Onze eigen merken Brandtex, Jensen, Imitz en Signature worden aangevuld door andere sterke spelers zoals MAC, S. Oliver en Tom Tailor.

Stuur je CV!
Interesse in deze functie en per direct beschikbaar? Stuur dan je CV met pasfoto en een motivatie brief naar Chanine Nijmeijer via chni@btx.dk. Je kunt voor meer informatie bellen met 06-57221480. Wij geven nadrukkelijk de voorkeur aan personen die per direct beschikbaar zijn.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie en het sollicitatieproces kun je contact opnemen Chanine Nijmeijer via chni@btx.dk en via mobiel 06-57221480