Afbeelding
Foto:

Start Training Taalvrijwilligers

OLDENZAAL - In Nederland wonen 2,5 miljoen volwassenen die grote moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen. Vaak hebben zij ook moeite met omgaan met een computer. Deze mensen kunnen vaak moeilijk aan een baan komen, leven ongezonder en zijn ongelukkiger dan mensen die dit wel goed kunnen.

Om duizenden volwassenen te helpen beter te lezen, schrijven, spreken en luisteren heeft Taalpunt Oldenzaal u als vrijwilliger nodig. Als vrijwilliger kunt u hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Het is een unieke, leerzame ervaring waarmee het verschil in iemands leven gemaakt kan worden.

Taalvrijwilliger worden
In Oldenzaal wonen ongeveer 3000 mensen die moeite hebben met dagelijkse lees- en schrijftaken. Wilt u ze helpen? Geef u dan op voor de training en ga aan de slag als taalvrijwilliger! De bijeenkomsten zijn op donderdag 17 en 24 mei en 7 en 14 juni van 19.30 uur tot 22.30 uur bij Impuls, Helmichstraat 42b in Oldenzaal.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan eerst contact op met Esra Callar, Taalpuntcoördinator Oldenzaal: e.callar@impuls-oldenzaal.nl.