Boekenmarkt

HENGELO - Dit jaar is het alweer de 19e keer dat er een boekenmarkt wordt gehouden in Tuindorp 't Lansink.

De boekenmarkt bestaat uit ruim 100 kramen waar tussen 10.00 uur en 17.00 uur op 6 mei gesnuffeld kan worden tussen het aanbod van boeken en ansichtkaarten. Verder kunt u genieten van de catering van Tuindorphotel en restaurant 't Lansink. De boekenmarkt wordt gehouden op het C.T. Storkplein en Tuindorp 't Lansink.

ABBA Gold

HENGELO - Bijna iedereen kent wel een nummer van ABBA. Luisteren naar muziek van deze band kan tijdens ABBA Gold.

ABBA heeft veel hits gemaakt waaronder Waterloo, Dancing Queen en Mamma Mia. ABBA Gold is een muzikaal eerbetoon aan de Zweedse band en hun hits. Met ABBA Gold wordt u meegenomen naar de jaren 70 en 80. Niet alleen met de muziek, maar ook door de kleding en de plateauzolen. Kaarten vanaf € 20,50 zijn verkrijgbaar via www.schouwburghengelo.nl en bij de kassa van het theater.

Braderie Hemelvaartsdag

DELDEN - Vanaf Hemelvaartsdag, 10 mei, tot en met zondag 13 mei is er vier dagen lang een programma met activiteiten voor jong en oud in Delden.

Zo zal er op Hemelvaartsdag de jaarlijkse braderie zijn in de Langestraat tussen 10.00 uur en 18.00 uur. De opgestelde kramen zullen weer gevuld zijn met uiteenlopende producten. Verder zijn er op de pleinen in Delden weer podia waar u kunt genieten van live muziek. Wanneer u liever naar de kermis gaat, dan kan dat op de Cramersweide en voor een rommelmarkt kunt u terecht op de parkeerplaats bij Kortestraat 5. Kom ook van de gezelligheid proeven.

Hemels ontbijt

BENTELO - Een heerlijk ontbijt staat te wachten op u en op degene met wie u samengaat in de tuin van de Bentelose kerk op Hemelvaartsdag.

Van 9.00 uur tot 11.00 uur kan er worden aangeschoven voor een hemels ontbijt bij de O.L. Vrouwe van Altijddurende Bijstand kerk aan de Onze Lieve Vrouwestraat 3 te Bentelo. Na het ontbijt kan er vervolgens worden deelgenomen aan bijvoorbeeld een puzzeltocht of een fietstocht. Lekker blijven zitten en luisteren naar muziek mag natuurlijk ook. De kosten voor het ontbijten bedragen € 2,50 per persoon.