Afbeelding
Foto:

Een gezellige mix bij Claudia's Art, Fashion & Lifestyle

HENGELO - Claudia's Art, Fashion & Lifestyle is een gezellig en divers winkelconcept in hartje Hengelo. U kunt er terecht voor stijlvolle en casual kleding, unieke sieraden en kunst en diverse interieuritems uit Bali. Betaalbaar, uniek en persoonlijk, zo wordt het winkelconcept het beste omschreven.


De Gemeente Hengelo zet zich in voor een vitalere binnenstad en stapsgewijs vestigen er zich steeds wat nieuwe winkels in Hengelo, zo ook Claudia's Art, Fashion & Lifestyle. "Klanten vinden het concept leuk, dit is wat Hengelo nodig heeft, hoor ik vaak van klanten," aldus Claudia.

Comfortabele mode
In de winkel vind je mode met een casual fit en uitstraling voor iedere vrouw. Er worden merken als SRNDPTY, Kaffe, Cream en Bianco verkocht en hiermee is Claudia's Art, Fashion & Lifestyle tevens uniek in Hengelo. Deense merken als Kaffe en Cream vallen wat ruimer en zijn ook in de grotere maten verkrijgbaar, zo kan elke vrouw hier slagen. Ook vindt u er stretchbroeken van Bianco die zo comfortabel zitten dat je erin kunt wonen. Daarnaast wordt er een unieke collectie handgemaakte sieraden van Paisleys verkocht.

Kunstig
Naast mode vindt u er ook een kunstcollectie die bestaat uit werken van de eigenaresse zelf en van een gerenommeerde kunstenaar. Elke vier maanden zijn er weer kunstwerken van een andere kunstenaar te zien en te koop. Momenteel is het abstracte werk van Patrick van den Burg te bewonderen. De eigenaresse zelf schildert veelal portretten. Achter de balie prijkt haar bekendste portret dat als herkenningspunt van de winkel fungeert. "Het functioneert bijna als een soort logo van de winkel", aldus Claudia. Alle kunstwerken in de winkel zijn uiteraard te koop.

Claudia zet haar winkel goed in the picture. Zo plaatst ze vaak like-en-deelacties op haar Facebookpagina en heeft ze momenteel uitverkoop van de voorjaarscollectie. Dit laatste omdat de nieuwe zomercollectie al weer in de winkel hangt temidden van alle accessoires uit Bali. Van dit geheel krijg je spontaan een tropisch gevoel! Deze sfeer ook eens ervaren en het totale aanbod bekijken? Loop eens binnen aan de Nieuwstraat 32 in Hengelo en laat u verassen!

Afbeelding