Gratis check op De Thij Gezondheidsdag

OLDENZAAL - Op 16 mei is er De Thij Gezondheidsdag. Deze wordt gehouden aan de Jan Janstraat 4 in Oldenzaal. Bij fysiotherapie Nusmeier kan men gratis terecht voor diverse testen. Deelnemers mogen hierna een week gratis deelnemen aan de Actieve Ontmoeting.


De Gezondheidsdag is bedoeld voor mensen die gezondheidsproblemen ervaren en niet goed weten waar ze terecht kunnen voor bewegen en gezondheid. Deze dag kunt u diverse mogelijkheden ontdekken om gezond te blijven.

Het programma
Het programma loopt van 9:30 tot 11:00 of van 11:00 tot 12:30 uur. U wordt ontvangen bij fysiotherapie Nusmeier. Deze praktijk heeft meerdere specialisaties zoals dry needling, manuele therapie en sportfysiotherapie, alle kennis is aanwezig om u te kunnen helpen. Op deze dag kunt u verschillende testen doen bij de praktijk op het gebied van balans en conditie. Ook kan uw lichaamssamenstelling worden gemeten. De uitslagen worden met u besproken en u krijgt een persoonlijk beweegadvies.

Sportieve opvolging
Als vervolg op deze gezondheidsdag mag u gratis een week deelnemen aan de Actieve Ontmoeting. Hier kan op een gezellige en laagdrempelige manier het bewegen gelijk in praktijk worden gebracht! De Actieve Ontmoeting is bedoeld voor inwoners van Oldenzaal van 40 jaar en ouder en wordt georganiseerd vanuit Paal 12. Gezelligheid, plezier en samen bewegen staan hierbij centraal. Deze week gratis deelname is inclusief een gezonde lunch.

Aanmelding
U kunt zich aanmelden voor de gezondheidsdag tot 11 mei. Hiervoor kunt u bellen met 06-13613852 of 0541-515563 en vragen naar Ruud of Nathalie.