Afbeelding
Foto:

Start Buitengewoon kinderopvang Oldenzaal

OLDENZAAL - Bij kaasboerderij Wolbert op het gelijknamige landgoed aan de Kalderhoekweg is een voormalige stal omgebouwd tot een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Diana Severijn en Marijke Christenhusz-Kip gaan na jaren ervaring in de kinderopvang, starten met een eigen kinderdagopvang: Buitengewoon kinderopvang Oldenzaal.

Het heeft nog wel wat voeten in de aarde gehad maar uiteindelijk gaan de dames 1 mei starten met hun kleinschalige project. De locatie was allesbepalend in hun keuze; "hadden we deze locatie niet gehad dan waren we er niet aan begonnen". In Oldenzaal is genoeg keuze qua goede kinderopvang, wij willen het verschil maken.

Knusse opvang en BSO
De huiselijkheid van een gastouder en de voordelen van de kinderopvang en dat in het buitengebied van Oldenzaal, hoe uniek is dat? Hier wordt veel buiten gespeeld, kunnen de kinderen klimmen en klauteren in ons eigen speelbos, tuinieren in de moestuin, even knuffelen met de kippen en konijnen of de ezels voeren. Genoeg beweging dus in een tijd waar kinderen te weinig buitenspelen. Maar ook binnen is er genoeg te beleven. Buitengewoon kinderopvang in Oldenzaal bestaat uit 2 groepen, een groep van 0 tot 4 jaar en een groep voor de buitenschoolse opvang van 4-12 jaar.

Open dag
Zaterdag 26 mei bent u van harte welkom op onze open dag van 14:00 uur tot 16:00 uur. Natuurlijk kunt U ook altijd een vrijblijvende afspraak maken voor een rondleiding door telefoonnummer 06-50568972 te bellen. U kunt ons vinden aan de kalderhoekweg 1B, te Oldenzaal. Bezoek de website www.buitengewoon-kinderopvang-oldenzaal.nl om een indruk te krijgen van Buitengewoon kinderopvang. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@buitengewoon-kinderopvang-oldenzaal.nl.