REURING in de stad

HENGELO - Op zaterdag 5 mei is er in het centrum van Hengelo de kans om 150 jaar terug in de tijd te gaan.

Het is een unieke kans om te kijken hoe het vroeger was. Zo zullen er oude kinderspellen zijn. Er kan worden deelgenomen aan hoepelen, hinkelen, touwtje springen en zaklopen. Verder kan er gekeken worden naar oude ambachten, de figuranten in historische kleding en naar mooie koetsen. Ook zal er een verkoop op een platte wagen zijn en een Boeren boedelveiling. Waan u ook op 5 mei in een historische stad.

Marrakesh Express

HENGELO - De splinternieuwe voorstelling van Her Majesty is Marrakesh Express en is te zien op zaterdag 28 april in Schouwburg Hengelo.

Her Majesty heeft eerder met de voorstelling 'Déjà vu' al een eerbetoon gebracht aan Crosby, Stills, Nash & Young. Met de show 'Marrakesh Express' wordt daar een vervolg aan gegeven. De show bijwonen kan op zaterdag 28 april om 20.00 uur. Kaarten variëren in prijs van € 15,- tot € 22,-. Bestellen van kaarten kan op www.schouwburghengelo.nl. Ook toegangskaarten kopen bij de theaterkassa is mogelijk.

Loveless

BORNE - De film Loveless gaat precies over wat de titel al aangeeft. Een leven zonder liefde.

Op 2 mei is de film 'Loveless' om 20.15 uur te zien in Filmhuis Borne. In de film zijn ouders zo bezig met de echtscheiding dat zij hun zoon vergeten. Maar als hij verdwijnt, staat hun leven ineens op zijn kop. Kaarten voor de film à € 8,- kunt u bestellen via www.kulturhusborne.nl of telefonisch via 074-2657200 of u koopt ze bij de kassa.

Kinderspeelmiddag

AMBT DELDEN - Bij Museumboerderij Wendezoele is op 2 mei de eerste kinderspeelmiddag van dit seizoen.

Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar is er veel te beleven. Sowieso kan er lekker buiten gespeeld worden, maar er kan ook worden deelgenomen aan blikgooien en hoefijzer werpen. En ook activiteiten van echte boeren, bijvoorbeeld aardappels poten en melken van een koe, ontbreken niet. Vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur is iedereen welkom bij Wendezoele, Twickerlaan 14 in Ambt Delden.