A Room Full Of Strangers

HENGELO - JW Roy, de Brabantse singer-songwriter, zal samen met zijn band The Royal Familie het publiek meenemen met zijn passie op vrijdag 4 mei.

De avond zal gevuld worden met Amerikaanse country en rootsmuziek. Zelf geschreven nummers waarvoor hij geïnspireerd raakte door situaties en vreemde paradijsvogels. Vanaf 20.30 uur kan genoten worden van de prachtige muziek van JW Roy in Schouwburg Hengelo. Bestel uw kaarten op www.schouwburghengelo.nl of koop ze bij de theaterkassa.

Coco

HENGELO - De animatiefilm Coco gaat over het avontuur van de twaalfjarige Miguel op het Mexicaanse platteland.

In de familie van Miguel is muziek verboden, maar Miguel wil het liefst een grote en succesvolle muzikant worden, net als Ernesto de la Cruz. Op de Dag van de Doden komt hij in het Dodenrijk terecht. Daar gaat hij op zoek naar het verhaal van zijn familie en waarom in zijn familie muziek niet geaccepteerd wordt. Het avontuur in het Dodenrijk loopt anders dan gepland, maar hij leert wel iets over zijn familie. De film Coco zien, kan op woensdag 2 en 9 mei om 14.00 uur in Filmhuis Hengelo, Beursstraat 44 te Hengelo. De toegangsprijs is € 5,-.

Origami

OLDENZAAL - Het Zondagmiddagcafé van 29 april staat in het teken van Origami.

Zondag 29 april is het weer tijd voor het Zondagmiddagcafé voor 55+. Het belooft weer een gezellige middag te worden voor iedereen die 55 jaar of ouder is. Deze keer zal de aandacht uitgaan naar Origami, de Japanse vouwkunst waarmee de mooiste figuren gemaakt kunnen worden. Van 14.00 uur tot 16.00 uur kunt u binnenlopen bij Breedwijs aan de Helmichstraat 42b in Oldenzaal. De entreeprijs is € 2,-.

Van Gras tot Kaas

DEURNINGEN - Van mei tot en met oktober is er op dinsdagochtend en donderdagmiddag de mogelijkheid om op Landgoed Kaamps een rondleiding te krijgen.

Een rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en in die tijd kunt u zien hoe er tegenwoordig gewerkt wordt op de boerderij en hoe van de melk van de koeien bijvoorbeeld kaas gemaakt wordt. De rondleiding kost voor volwassenen € 5,75 en voor kinderen tot 12 jaar € 2,95. Meer informatie vindt u op www.kaamps.nl.