Meneer Monster

OLDENZAAL - Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

'Over een kleine mol...' is een fysieke, hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder. Wegens groot succes inmiddels voor de vierde keer in ons theater. Een klassieker voor iedereen vanaf 2 jaar. Van de makers van 'De Gruffalo' en 'Fantastische Meneer Vos', naar het boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch. Kaartjes voor 22 april zijn verkrijgbaar vanaf 8,50 euro op stadstheaterdebond.nl of via de telefoon op 0541-539190.

VAST

OLDENZAAL - Dames en heren, hou je VAST voor de vierde voorstelling van LOS. Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes.

VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST. Kaarten voor 20 april zijn verkrijgbaar vanaf 15,00 euro op stadstheaterdebond.nl of via de telefoon op 0541-539190.

Vlam

OLDENZAAL - Johan houdt graag het vuurtje brandend. Het vuur van de passie, idealen. Ook al is hij inmiddels de dertig gepasseerd. Ook al heeft hij inmiddels een koophuis en een mooie nieuwe tafel, met onderzettertjes. Want vlekken op de tafel, dat zou jammer zijn. Brandt het vuur eigenlijk nog wel zo hard, of is het inmiddels een treurig waakvlammetje?

Johan wil best de barricades nog wel op, maar heeft ook last van zijn rug. Kortom, Johan vraagt zich af waar hij werkelijk nog voor staat. Persoonlijk en onweerstaanbaar grappig. Met rake observaties en superieure ironie. En natuurlijk weer met prachtige liedjes. Kaarten voor 25 april zijn verkrijgbaar vanaf 14,50 euro op stadstheaterdebond.nl of via de telefoon op 0541-539190.