Mooi weer vandaag

HENGELO - Bram van der Vlugt is een groot liefhebber van de tragikomedie 'Mooi weer vandaag' van David Storey.

Zijn wens dit stuk op het toneel te brengen komt dit seizoen uit; op 20 april. 'Mooi weer vandaag' begint met alledaags gebabbel in het park tussen twee mannen, Max en Arnold. Zij praten voornamelijk over het weer. Maar hun gesprek stokt voortdurend. Al snel blijkt dat hier meer aan de hand is. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 22,00 euro op schouwburghengelo.nl of via 074-2556789.

Marrakesh
Express

HENGELO - Na twee volledig uitverkochte tournees van 'Déjà vu', komt Her Majesty met een splinternieuw programma: 'Marrakesh Express'. Hiervoor duikt deze topband nog dieper het tijdloze oeuvre van Crosby, Stills, Nash & Young en komen ook de soloalbums van de leden aan bod.

De stemmen van Bertolf Lentink, Diederik Nomden en Bauke Bakker kleuren op net zo'n magische manier als die van Crosby, Stills & Nash in hun beste dagen. Daarnaast heeft Her Majesty met Jelle Paulusma een subliem Neil Young-vertolker binnen de gelederen. Gecombineerd met een ijzersterke ritmesectie en heel veel speelplezier, resulteert dit alles in een theaterconcert van het allerhoogste niveau. Kaarten voor 28 april zijn verkrijgbaar vanaf 15,00 euro op schouwburghengelo.nl of via 074-2556789.

Heppie
de Peppie

HENGELO - Cabaretier en stand-upper Roué Verveer, al jaren een van Nederlands beste cabaretiers, komt met de gloednieuwe theatervoorstelling, 'Heppie De Peppie'. Zet u schrap voor vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot!

De altijd vrolijke Roué Verveer is een graag geziene gast bij vele tv-programma's en heeft met zijn boek 'Waarom? Daarom!' een bestseller op zijn naam staan. Roué geeft op originele en grappige wijze een eigen kijk op de wereld en zet met 'Heppie De Peppie' wederom een ijzersterke voorstelling neer. Dit mag je niet missen! Kaarten voor 25 april zijn verkrijgbaar vanaf 17,00 euro op www.schouwburghengelo.nl of via 074-2556789. Bij deze voorstellingen kunt u een dinerarrangement reserveren. Het arrangement is te reserveren in onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'