Afbeelding
Foto:

Nieuwe eigenaar voor Lifestyle Center Oldenzaal

OLDENZAAL - De officiële overdracht van Lifestyle Center Oldenzaal aan Approach Fitness heeft plaatsgevonden. Vanaf 1 januari 2018 sporten leden op de Ada Kokstraat 20 in Oldenzaal en de Lange Voor 18b in Denekamp al bij Approach Fitness, maar vanaf 1 april zal dit ook in alle uitingen merkbaar zijn.

De nieuwe eigenaar is Ad Luttikhuis. Vooral diegenen die tennissen, zullen hem zeker kennen. Met Approach Tennis heeft hij namelijk al naam gemaakt voor zowel de recreatieve tennisser als de tennisser die de weg naar de top is ingeslagen. Ad wilde zich ook gaan focussen op een andere tak van sport, namelijk fitness. Met de overname van Lifestyle Center Oldenzaal is hiervoor de eerste stap gezet.

Forse uitbreiding
Ad Luttikhuis vertelt: "Toen bekend werd dat Lifestyle Center Oldenzaal op zoek was naar een nieuwe eigenaar, kwam ik al snel in contact met de eigenaren waarmee ik eerder had samengewerkt. Na enkele goede gesprekken waren we er vrij snel uit en kan ik mij vol trots eigenaar noemen van mijn eerste sportschool." De medewerkers van Lifestyle Center Oldenzaal zijn allemaal overgenomen en het aanbod is verder uitgebreid. Met een abonnement bij Approach Fitness kan men onbeperkt fitnessen, groepslessen volgen, squashen, zwemmen (bij Vondersweijde in Oldenzaal) en aquasporten (bij Vondersweijde en Dorper Esch in Denekamp). Deze faciliteiten werden ook al aangeboden door Lifestyle Center Oldenzaal, maar met de overgang is geïnvesteerd in nieuwe apparatuur en lessen. Zo is de bootcampzaal uitgebreid met de Matrix Connexus, een apparaat voor functioneel trainen op ieder niveau. Daarnaast is er nieuwe apparatuur voor de groepslessen en de spinningzaal en ook wordt het ruime aanbod groepslessen uitgebreid met jumping fitness. Jumping fitness is een zeer effectieve manier van trainen op speciaal ontwikkelde trampolines.

Open weekend
De opening van Approach Fitness wordt gevierd op zaterdag 7 en zondag 8 april (beide dagen van 9.00 uur tot 14.00 uur). Tijdens dit open weekend is iedereen welkom om de faciliteiten te bekijken, deel te nemen aan de groepslessen die gegeven worden of kennis te maken met de medewerkers van Approach Fitness. Extra leuk: tijdens het open weekend profiteren nieuwe leden van een speciale openingsactie van Approach Fitness. Meer informatie vindt u op www.approachfitness.nl.