Afbeelding
Foto:

We gaan Aan de Bak! in Stadstheater De Bond

OLDENZAAL - Op vrijdag 6 april is het tijd voor de derde en tevens laatste editie van dit theaterseizoen van Aan de Bak!

Het publiek in De Bond in Oldenzaal ziet twee artiesten / gezelschappen per avond. Dit keer krijgen De Meisjes met de Wijsjes en Tim Hartog de speelbeurt. Aanvang van de voorstelling is om 20.15 uur.

De Meisjes met de Wijsjes
De Meisjes met de Wijsjes is dé Nederlandse vocalpopgroep, die haar zangtalent en vierstemmige arrangementen van bekende, Nederlandstalige nummers combineert met een flinke dosis humor. In Tegeltjeswijsheid onderzoeken Arianne Abbestee, Simone Breuking, Tessa Jimmink en Fardoe Swaanswijk op eigenzinnige en geestige wijze de Nederlandse volksaard. Virtuoos gearrangeerde en gezongen nummers van toen tot nu en spetterende live muziek worden afgewisseld met hilarische quizfragmenten, korte sketches en pijnlijke bekentenissen, met als onderliggende vraag: 'Die Typische Nederlander… bestaat die eigenlijk wel?'.

Tim Hartog
Tim Hartog wist al op jonge leeftijd al dat hij cabaretier wilde worden. Na eerst een carrière als paleontoloog te ambiëren en het een tijdje als gitarist geprobeerd te hebben gaf het vermogen te praten voor grote groepen de doorslag. Dat en het feit dat hij niet heel veel anders kon. Hij gooide hoge ogen tijdens Cameretten, het Amsterdams Studenten Cabaretfestival en de Publieksprijs bij het Utrechts Cabaret Festival. Tim Hartog heeft voor u zijn mooiste pak aangetrokken en laat u in deze dolkomische voorstelling eens lekker schaterlachen. Weg met de sores van alledag, maar wie denkt dat het Tim enkel om de grappen en grollen te doen is, komt echter bedrogen uit...

Kaartverkoop
Kaarten voor de voorstelling à € 17,50 (incl. drankje in de pauze) zijn verkrijgbaar via www.stadstheaterdebond.nl of van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur aan de theaterkassa van De Bond, telefonisch bereikbaar via 0541 53 91 90.