Kinderdans nieuw bij Fitpunt Hengelo

HENGELO - Deze vrijdag 6 april start sportcentrum Fitpunt op twee locaties in Hengelo met kinderdans. Deze nieuwe bewegingsactiviteit bestaat uit kleuterdans voor kinderen van 3 t/m 6 jaar en streetdance voor kinderen van 7 t/m 15 jaar.

Kleuterdans is helemaal afgestemd op de allerjongsten en op hoe zij naar de wereld kijken en dingen beleven. Dit maakt de lessen tot een leuke en leerzame ervaring voor deze doelgroep. Terwijl de kinderen plezier hebben wordt hun motoriek, muzikaliteit, fantasie en expressie gestimuleerd, hetgeen een goede bagage vormt voor de basisschool.

Streetdance
Voor oudere kinderen is er nu streetdance: een stoere dansstijl onder begeleiding van populaire muziek. Kinderen leren alle ins en outs uit de danswereld en werken tegelijkertijd aan hun conditie, lenigheid en uitstraling. Want jezelf op een creatieve manier kunnen uiten, daar heb je een heel leven profijt van. Alle lessen worden gegeven door Marijke de Boer, een enthousiaste en ervaren dansdocent die haar opleiding volgde aan de dansacademie. Streetdance voor kinderen van 11 t/m 15 jaar vindt plaats op maandag van 18.00 tot 19.00 uur bij Fitpunt aan de PC Hooftlaan 50. Streetdance voor kinderen van 7 t/m 10 jaar is op vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur in de sporthal van het Twickel College aan de Woolderesweg 130. Kleuterdans voor kinderen van 3 t/m 6 jaar is op vrijdag van 16.00 tot 16.45 uur, eveneens bij het Twickel College.

Meedoen?
Deze vrijdag 6 april starten de lessen. Kinderen mogen gratis en vrijblijvend twee proeflessen volgen en ouders zijn van harte welkom om te komen kijken. Aanmelden en meer info via 074-2421210 of www.fit-punt.nl/hengelo