Lezing van Arjan Postma

DELDEN - Arjan Postma is boswachter en wil iedereen graag vertellen over de mooie Nederlandse natuur.

Arjan Postma is geen onbekende, zeker niet voor diegene die naar RTL Late Night kijken. Daar zit hij regelmatig aan tafel om te vertellen over de bijzondere dingen in de natuur. Datzelfde zal hij ook op dinsdag 10 april doen om 20.00 uur in Stadscentrum het Parochiehuis. De entree bedraagt voor NUT-leden € 5,- en voor niet-leden € 10,-.

Lunchpauze poëzie

HENGELO - In Bibliotheek Stad Hengelo is er op 9 april weer de Lunchpauze poëzie.

Tijdens de lunchpauze van 12.30 uur tot 13.15 uur op 9 april genieten van de lunch en van poëzie is mogelijk bij Bibliotheek Stad Hengelo, Beursstraat 34 in Hengelo. Het dichterscollectief Hengelo verzorgd samen met gastdichters Jaap Besteman, Borne en Willem van Dooren, Almelo deze voordracht. De voordracht is gratis te bezoeken.

Herman
van Veen

HENGELO - Misschien wel de bekendste creatie van Herman van Veen is Alfred Jodocus Kwak. Maar dat deze duizendpoot meer te bieden heeft is op 11 en 12 april om 20.00 uur te zien in Schouwburg Hengelo.

Herman van Veen zingt, componeert, schrijft, schildert en speelt viool. Hij heeft inmiddels al meer dan 80 boeken geschreven en 183 cd's gemaakt. De avonden in Schouwburg Hengelo zullen dan ook gevuld worden met muziek en verhalen. Kaarten vanaf € 24,50 zijn te koop via www.schouwburghengelo.nl of bij de kassa van de schouwburg.

The Bootleg Sixties

HENGELO - Even terug naar de jaren zestig met The Bootleg Sixties in Schouwburg Hengelo op vrijdag 13 april.

De muziek van The Rolling Stones, The Beach Boys, The Who, The Beatles en Shocking Blue mogen niet ontbreken op een avond waarop teruggekeerd wordt naar de zestiger jaren. Dat zal dan ook niet het geval zijn op 13 april vanaf 20.00 uur. Op drie schermen zullen ook beelden te zien zijn uit die periode. Bestel kaarten op www.schouwburghengelo.nl. Prijzen variëren van € 16,- tot € 23,50.