Afbeelding
Foto:

Bonnenboekje voor nieuwe Hengeloërs

HENGELO - De gemeente Hengelo verwelkomt ongeveer 100 nieuwe inwoners per jaar. De gemeente heeft nu een plan om deze nieuwe Hengeloƫrs met open armen te ontvangen. Ze werken aan een bonnenboekje dat men ontvangt bij inschrijving in de gemeente.


Het idee van het bonnenboekje is om de nieuwe inwoners kennis te laten maken met lokale ondernemers. Dit gebeurt met mooie aanbiedingen en kortingen. Hierbij valt te denken aan een bon voor een gratis tweede kopje koffie of een percentage aan korting op producten van een winkel. Hoe ondernemers dit invullen mogen zij zelf bepalen. De gemeente Hengelo is momenteel op zoek naar ondernemers uit Hengelo die willen meewerken aan het invullen van dit unieke bonnenboekje. Ondernemers die een leuke actie of bijdrage hebben aan het bonnenboekje kunnen hun idee voor 1 mei doorgeven aan de via het mailadres communicatie@hengelo.nl. Dit initiatief komt van Centrum Management Hengelo welke ook ondernemers benadert om een bijdrage te leveren aan het bonnenboekje.

Welkomsttasje
Momenteel krijgen nieuwe bewoners van Hengelo al een welkomsttasje van de gemeente cadeau. In dit tasje vinden ze de gemeentegids, een stadsplattegrond en een aantal leuke gadgets. Hiermee wil de gemeente nieuwe inwoners op en plezierige manier kennis laten maken met hun nieuwe woonplaats. De toevoeging van het bonnenboekje moet de bewoners ook direct bekend maken met de lokale ondernemers die Hengelo te bieden heeft. Een fijne manier om inwoners kennis te laten maken met wat Hengelo te bieden heeft op tal van verschillende gebieden.

Ondernemen in Hengelo
Hengelo heeft veel te bieden voor z'n inwoners. Ondernemers in veel verschillende branches hebben hun bedrijf in Hengelo gevestigd. Zowel kleine, lokale ondernemers als grote bedrijven zijn welkom om een bijdrage te leveren aan het bonnenboekje. Met een gevarieerd aanbod in dit bonnenboekje worden hopelijk zo veel mogelijk nieuwe inwoners van de gemeente Hengelo aangesproken op een positieve manier. Met een divers aanbod aan kortingen en acties zal er voor ieder wat wils en profiteren zowel ondernemers en de nieuwe inwoners van de vrijblijvende kennismaking met elkaar.