Koffieochtend in Wensink-Zuid

BORNE - Donderdag 12 april wordt de eerstvolgende koffieochtend gehouden voor de bewoners van Wensink-Zuid en omliggende wijken.

De koffieochtend zal worden gehouden in het sportcentrum van de Wensinkhof aan de Welemanstraat 19 (naast de kerk). Er zal tevens een activiteit worden georganiseerd. Margie Plomp, docente bij dansschool Cladans, zal een demonstratie Zumba gold geven. Dit is een dansprogramma voor senioren. Vervoer nodig? Mail naar wensinkzuid@gmail.com of bel 074-2666841.

4-korenconcert

HENGELO - De Hengelose Koren Koepel zorgt ervoor dat u op 7 april van vier koren kunt genieten in de Hengelose Thaborkerk.

Op zaterdag 7 april vanaf 19.30 uur kunt u naar de koren Kanaljerood, Theaterkoor Multiple Noise, Vrouwenkoor Ladies Only en het Twents Byzantijns Koor luisteren. Elk koor zal een programma van 20 minuten uitvoeren. Het intermezzo zal gevuld worden door het kinderkoor van Oyfo. Voor aanvang van het concert in de Thaborkerk, Gerrit Peuscherstraat 1, kunnen toegangskaarten gekocht worden à € 6,50. Vooraf kaarten bestellen bij Dinie Tukkers via tukkers@kpnplanet.nl of 074-3490301 is ook mogelijk. Kaarten kosten dan € 4,50.

Karsu - Plays Atlantic Records

HENGELO - Karsu laat op vrijdag 13 april om 20.30 uur in Schouwburg Hengelo de muziek van Atlantic Records herleven.

Karsu zal op 13 april samen met haar band de muziek vanuit de beginperiode van platenlabel Atlantic Records ten gehore brengen. Denk daarbij aan de muziek van Aretha Franklin, Ray Charles en Led Zeppelin. Op onnavolgbare wijze laat Karsu horen dat de muziek van deze grote muzikanten het eeuwige leven lijken te hebben. Bestel kaarten online via www.schouwburghengelo.nl of bij de kassa van de schouwburg.

Hoffelijke Serie

OLDENZAAL - Muziek Theater Bureau Mélange heeft de Hoffelijke Serie opgezet om jong talent kansen te geven.

Dit door het laten optreden van de jonge talenten met gevorderde musici. Dit maal, op vrijdag 13 april, zijn het de jonge talenten Natalja Korobanjko (piano) en Christiaan van der Weij (saxofoon) die op het podium zullen staan in Cultureel centrum De Hof. Meer informatie en kaarten vindt u op www.melange.nu.