Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Impuls zoekt vrijwilligers voor activiteiten jongerenwerk

OLDENZAAL - Het jongerenwerk van Impuls is naarstig op zoek naar vrijwilligers. De Oldenzaalse welzijnsinstelling organiseert ieder jaar weer vele leuke activiteiten voor de jeugd en jongeren in de Boeskoolstad. Maar dit staat of valt met de beschikbaarheid van vrijwilligers.

Impuls is op zoek naar meer mensen die zich in willen zetten als vrijwillige jongerenwerkers. Met de inzet van vele vrijwilligers kunnen zij nog meer bijdragen aan het geluk van inwoners van Oldenzaal. Daarnaast is het vrijwilligerswerk ook een mooie manier voor de vrijwilliger zelf om talenten en kennis verder te ontwikkelen. Ook geeft je inzetten voor een ander veel voldoening.

Jongerenwerkers gezocht
Op dit moment is Impuls op zoek naar vrijwillige jongerenwerkers. Heb je een hart voor jongeren? Begrijp je hun belevingswereld? Ga dan aan de slag als vrijwillige jongerenwerker! Als vrijwilliger ben je aanwezig bij de jongereninloop en help je mee met de activiteiten die gehouden worden. Het is je taak een band op te bouwen met jongeren en een luisterend oor te hebben. Je geeft ze op een positieve manier de aandacht die ze nodig hebben en draagt zo bij aan hun ontwikkeling. En je kunt zelf veel ervaring opdoen! Ook als je niet zoveel uren kunt werken, is je hulp welkom! Wilt u meer weten? Kijk dan op www.impuls-oldenzaal.nl voor meer informatie of neem contact op!