Afbeelding
Foto:

HENGELO - Ik ben Simone Tiehatten en ik geef op 18 april a.s. de workshop Kledingstyling kleuradvies bij de Volksuniversiteit aan de Gieterij 200 in Hengelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit ben ik zelfstandig ondernemer.

Ik ben Simone Tiehatten. Van jongs af aan ben ik al met stoffen en kleuren bezig, vroeger speelde ik al met de knopendoos van mijn moeder, die coupeuse was. In mijn familie komen kleermakers, leerkrachten, kunstenaars en ondernemers voor. Ik was er nooit bewust mee bezig, maar achteraf zie ik dat al die rode draden bij elkaar komen in wat ik doe. Voordat ik als zelfstandig imagostylist startte, zat ik al in de mode. Ik werkte in modezaken en gaf trainingen aan mensen die in de mode werkten. Zo'n tien jaar geleden maakte iemand mij attent op het vak van imagostylist. Voor mij was dat de verdieping die ik zocht: het gaat om authenticiteit, binnenkant en buitenkant moeten met elkaar in overeenstemming zijn. Pas dan kom je tot je recht. Een klant vertelde mij onlangs het volgende: "Jij bouwt aan zelfbewustzijn en zelfvertrouwen maar je gaat nog veel verder dan dat: soms ben je gewoon coach, psycholoog, socioloog, vertrouwenspersoon of maatje." Ja, daar moet ik haar wel gelijk in geven. Of het nu gaat om succesvolle mensen of sollicitanten: iedereen twijfelt wel eens aan zichzelf, voelt zich onzeker over hoe hij of zij er uit ziet. Durf jij met andere ogen naar jezelf te kijken in de spiegel? Wil jij graag weten wat ik zie van jou? Dan ontmoet ik je graag voor mijn spiegel.

Simone Tiehatten

De cursus op 18 april duurt van 18:30 tot 21:30 en vindt plaats aan de Gieterij 200 in Hengelo. De deelname bedraagt €27,50. Voor meer informatie gaat u naar www.volksuniversiteit-hengelo.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden.