Afbeelding
Foto:

Augenklinik Ahaus opent oogartsenpraktijk in Hengelo

HENGELO - Augenklinik Ahaus heeft een dependance in Hengelo geopend. Binnen het gezondheidscentrum Kompas, waar onder andere huisartsen, fysiotherapeuten en het Oogzorgcentrum Twente gevestigd zijn, houden de oogartsen van de oogkliniek regelmatig spreekuur.

Met deze mijlpaal is Augenklinik Ahaus nog toegankelijker geworden voor Nederlandse patiënten en wordt de samenwerking en verbondenheid met Nederland verder gesterkt. In de oogartsenpraktijk van Augenklinik Ahaus, gevestigd in het gezondheidscentrum Kompas aan de Jacques Perkstraat 1-3, 7552 JR Hengelo kunnen patiënten terecht voor algemene consulten, diagnostisch onderzoek en controles. Wanneer er een indicatie is voor intensieve behandeling of operatie, zal deze plaatsvinden in de Augenklinik Ahaus.

Afspraak
Een afspraak voor een oogheelkundig consult in Hengelo kunt u maken via het patiëntentelefoon van Augenklinik Ahaus, telefoon 085-88 82 288, of kijk op: www.augenklinik.nl. Voor nieuwe patiënten is een verwijsbrief van uw huisarts nodig.