Back To The Country

HENGELO - De band Savannah trekt al zeven seizoenen lang volle zalen in het land met Back To The Country. Op 7 april om 20.30 uur kunt u in Schouwburg Hengelo zien waarom.

U wordt door Savannah meegenomen naar de jaren '50, '60 en '70. Hits van bijvoorbeeld The Everly Brothers, Jerry Lee Lewis en Chuck Berry zullen de revue passeren. Tijdens de toegift in de foyer kan nog naar hartelust meegezongen worden. Kaarten voor de tweede rang kosten €20,- en voor de eerste rang € 22,50. Kaarten zijn te bestellen via www.schouwburghengelo.nl en kunnen gekocht worden bij de theaterkassa.

FOEI

HENGELO - 'FOEI' is wat er door bijna iedereen gezegd wordt als een ander iets doet wat niet mag. Daar draait deze voorstelling van BonteHond om.

Tijdens de voorstelling gaan twee jongens elkaar 'opvoeden'. Ze moeten precies doen wat er van hen verwacht wordt en mogen niets doen wat niet mag, zoals huiswerk overschrijven. Zodra ze van elkaar voorbeeldige burgers hebben gemaakt, is het tijd om de omgeving op te gaan voeden. De voorstelling 'FOEI' is op zondag 8 april om 14.30 uur te zien in Schouwburg Hengelo.

Brace
Les geleerd

OLDENZAAL - Nadat Nederland opnieuw heeft kennis gemaakt met Brace in The Voice of Holland, trekt hij met 'Les geleerd' langs de theaters.

Hij weet het gevoel van zijn nummers subliem over te brengen op de luisteraar. Iets dat niet alle zangers kunnen. Tijdens de theatertour laat hij zien wat hij heeft geleerd in zijn leven van probleemjongere tot succesvol zanger. Op zaterdag 7 april om 20.15 uur staat Brace op de planken in Stadstheater De Bond. Kaarten zijn ondermeer verkrijgbaar via www.stadstheaterdebond.nl.

George & Eran

OLDENZAAL - George & Eran lossen Wereldvrede op! DE FINALE is op donderdag 12 april om 20.15 uur te zien in Stadstheater De Bond.

George is een Syrische Nederlander en Eran een Israëlische Nederlander. Beiden doen wat ze kunnen om vrede over de hele wereld te verspreiden en dat laten ze zien in deze muzikale conflictkomedie. Kaarten vanaf € 17,50 zijn te koop bij Stadstheater De Bond.