Afbeelding
Foto:

Open dag golfclub Prinses Wilhelmina

ENSCHEDE - Golfclub PW (Prinses Wilhelmina) houdt op 15 april een open dag.

PW Golf heeft een compacte parkbaan aan de Maatmanweg (achter Het Roessingh), vanuit de UT of Saxion 10 minuten fietsen. De golfbaan beslaat negen holes en is een officiële NGF-baan. Niet erg lang, maar zeker niet eenvoudig te spelen. Zeer geschikt voor mensen met een drukke baan of voor studenten die enkele uren te besteden hebben en het golfen op willen pakken.

Breed publiek
De vereniging draait vrijwel volledig op vrijwilligers, hetgeen de prijzen acceptabel houdt en de saamhorigheid versterkt. Naast het golfen kunt u zich dus ook op andere gebieden manifesteren. Golf is een sport die echt door jong en oud beoefend kan worden. Het vraagt coördinatie, balgevoel en concentratie om tot resultaat te komen. Hoe eerder je begint, hoe sneller je niveau omhooggaat. Er zijn echter genoeg beoefenaars die het samen lopen door de natuur tijdens het golfen net zo leuk vinden.

Maak kennis
Kom langs, maak kennis met de golfsport, onze vereniging, ons clubhuis en onze inspirerende trainer/Pro. Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke Open Dag aanbiedingen. Iedereen is op 15 april a.s. van 11:00 – 16:00 uur van harte welkom voor een kop koffie en alle informatie over de vereniging en de golfsport. Er is oefenmateriaal aanwezig en u kunt gratis, onder begeleiding, een aantal holes spelen. PW Golf is gevestigd aan de Maatmanweg 27, 7522 AN in Enschede. Bel tel. 053-433 79 92 of kijk op: www.pwgolf.nl