Afbeelding
Foto:

HENGELO - Ik ben Edith Westendorp en geef vanaf 17 april de cursus Koken voor Kerels. Naast docente bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf.

Mensen weer kennis laten maken met pure smaken is mijn passie. Samen combineren, proeven, proberen… simpele ingrediënten uit laten groeien tot iets speciaals. Niet ingewikkeld, maar wel anders. Bij de Volksuniversiteit bied ik een groot aantal workshops aan en vanaf 17 april start de cursus Koken voor Kerels. Want wat is er nu leuker dan met een stel mannen onder elkaar de keuken in te gaan en vervolgens gezellig alles op te eten? Deze cursus bestaat uit 4 avonden. Je gaat samen verschillende gerechten maken. Alle technieken komen aan bod en je maakt kennis met veel verschillende keukens, van de Hollandse pot tot de mediterraanse keuken. Een gezellige en leerzame cursus, voor zowel de beginnende als de meer gevorderde kok!

Van hobby naar werk
Edith maakte van haar hobby haar werk en nu geeft ze met haar bedrijf EETIT kookworkshops, kookdemonstraties en organiseert ze privé-diners. Edith houdt van pure smaken en niet te veel poespas, pakjes komen er bij haar niet in. Ze laat mensen graag kennis maken met deze pure smaken tijdens haar workshops.