Afbeelding
Foto:

MantelZorgCafé maandag 9 april

OLDENZAAL - Voor iedereen die met zorg te maken heeft opent het MantelZorgCafé iedere eerste maandag van de maand haar deuren. In verband met pasen schuiven we een weekje door naar maandag 9 april. Dan bent u van harte welkom bij Boerderij Stakenboer aan de Burgemeester Wallerstraat.

In het MantelZorgCafé staan ontspanning en elkaar ontmoeten centraal, met of zonder zorgontvanger. Er zijn gastvrouwen en gastheren aanwezig om u daar waar nodig is bij te staan. U bent van harte welkom voor advies, een praatje of gewoon een kopje koffie.

Belang van bewegen
Op 9 april gaat buurtbeweegcoach senioren Esther van Loon bezoekers van het MantelZorgCafé iets vertellen over het belang van bewegen. Het eerstvolgende MantelZorgCafe staat gepland op maandag 9 april van 13.30 tot 15.30 uur bij Boerderij Stakenboer (Zuid-Berghuizen). Voor meer informatie over het MantelZorgCafé of een gesprek met onze mantelzorgconsulenten kunt u contact opnemen met Impuls. Dit kan telefonisch via 0541-571414, vraag dan naar Sengul Bulut of Francisca van de Schilde. Steunpunt Mantelzorg Oldenzaal heeft ongeveer 600 ingeschreven mantelzorgers en 65 vrijwilligers onder z'n hoede die worden ingezet om de mantelzorgers te ontlasten. Ook vrijwilligers zijn altijd van harte welkom in het MantelZorgCafé en kunnen zich aanmelden bij Sengul Bulut via het telefoonnummer 0541 571414 of door een mail te sturen naar info@impuls-oldenzaal.nl.