Afbeelding
Foto:

Taekwondo Boeskooltoernooi.

OLDENZAAL - 50 jaar geleden werd de Judovereniging Hantei opgericht. 2018 staat in het teken van dit jubileum. De aftrap werd op zaterdag 3 maart verricht door het houden van een, drukbezochte, receptie. De volgende activiteit was het Taekwondo miniboeskooltoernooi.


Op zondag 18 maart organiseerde Hantei dan ook alweer voor de 19e keer haar miniboeskooltoernooi voor de afdeling taekwondo. Het toernooi werd druk bezocht en had dan ook een recordaantal van ca. 200 deelnemers. Het kan mede door het hoge niveau als zeer geslaagd beschouwd worden. Tijdens hun eigen toernooi hebben de jeugd-taekwondoka's van Hantei de eer hoog gehouden en diverse prijzen behaald:
Bij de meisjes was er brons voor: Naya Kohlen. Zilver voor: Carleijn Vrieling. Goud was hier voor: Joanie Pikkemaat, Anastacia olde Keizer, Jayden Wegdam, Isabella Ruiz en Lianne Spel. Bij de jongens was er brons voor: Sam Liedenbaum, Lukas van Spall, Mart Peterink en Mehmet Kartal. Zilver was er voor: Oscar Jansen, Tobias Aktan en Jort Velthof. In goud grossierden hier: Mitch Vrielink, Liam Maseland en Tijmen Peterink.