Street Food & Fashion Event

HENGELO - Streetfood en mode zijn een goede aanvulling op elkaar. Dat zal ook weer blijken tijdens het Street Food & Fashion Event op zaterdag 24 en zondag 25 maart in De Wetstraat in Hengelo.

De nieuwste collecties dames-, heren- en kindermode worden dagelijks geshowd vanaf 13.00 uur. Ook de nieuwe trends op het gebied van haarmode worden getoond. Op culinair gebied is er genoeg te ontdekken met pure ingrediënten voor zowel kinderen als volwassenen. De toegang tot het evenement is gratis.

Pasen bij de Höfte

OLDENZAAL - Op 28 maart staat alles bij de Höfte in het teken van voorjaar en Pasen.

In de lente is er veel te beleven rond de boerderij. Er worden geitjes, lammetjes en kuikentjes geboren. Kinderen kunnen op 28 maart bij boerderij de Höfte komen knutselen, spelletjes doen, eieren zoeken en zelf broodjes bakken. Iedereen is welkom vanaf 14.00 uur om mee te doen met de activiteiten bij De Höfte aan de Operalaan 152 in Oldenzaal.

Sofia Dragt

HENGELO - Sofia Dragt zal op zaterdag 24 maart te zien en te horen zijn in De Watertoren.

De muziek van Sofia Dragt wordt deze avond gecombineerd met de film Andras. Andras is een vrouw die krachten bezit die ze niet altijd even goed onder controle heeft. Om 20.00 uur zal de film en het concert beginnen in De Watertoren, Watertorenlaan 56 te Hengelo. Toegang is gratis.

Antigona

HENGELO - 'Antigona' is een meesterwerk van Tommaso Traetta en wordt door Opera Trionfo opgevoerd in Schouwburg Hengelo op vrijdag 30 maart.

'Antigona' gaat over een koning die controle probeert te krijgen over een stad die door een burgeroorlog is verscheurd. Politiek, persoonlijke idealen en religie zorgen voor conflicten. Helaas is dit geen thema dat alleen in het verleden speelde, maar is het nu nog steeds actueel. Op vrijdag 30 maart om 20.00 uur is de opera 'Antigona' te zien in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo, Beursstraat 44. Kaarten zijn te bestellen via www.schouwburghengelo.nl en de prijzen variëren van € 22,50 voor de vierde rang tot € 32,50 voor eersterangs plaatsen.