Burnout voor Beginners

HENGELO - Na het redden van huwelijken met de voorstelling 'De Relatiefluisteraar' staat Arnout van den Bossche nu in de theaters met 'Burnout voor Beginners'.

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat vergaderen om vervolgens nog rapporten te schrijven die niet werden gelezen is wat Arnout van den Bossche zelf heeft ervaren. Het is een situatie die mogelijk voor velen herkenbaar is en die tot een burnout kan leiden. Het medicijn daartegen is de voorstelling 'Burnout voor Beginners'. In Schouwburg Hengelo is deze theatervoorstelling te zien op vrijdag 23 maart om 20.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa of via www.schouwburghengelo.nl.

Droom!

OLDENZAAL - De talentenklas van De Jeugdtheatertuin laat op zondag 25 maart zien wat zij in huis heeft.

Joliens Theaterhuis is de plek voor kinderen waar zij met talenten als zang en dans iets moois kunnen creëeren. De talentenklas heeft zo de voorstelling 'Droom!' gemaakt. Deze voorstelling is op zondag 25 maart om 15.00 uur te zien in Stadstheater De Bond, Molenstraat 25 te Oldenzaal. Kaarten voor de voorstelling kosten € 8,50 en zijn onder andere verkrijgbaar via www.stadstheaterdebond.nl.

Ivo Boytchev

OLDENZAAL - In Stadstheater De Bond zal Ivo Boytchev in het kader van Oldenzaal Klassiek op 30 maart om 20.15 uur op de planken staan.

De concertpianist zal op Goede Vrijdag 'Via Crucis' van Franz Liszt vertolken. Het muziekwerk is indrukwekkend en laat niemand ongemoeid. Na de pauze zullen nog bijzondere muziekwerken van Rachmaninov uitgevoerd worden. De entree bedraagt € 15,- per persoon. Kaarten kunnen online besteld worden of bij de kassa van het theater gekocht worden.

The Silence after the Mortars

HENGELO - 'The Silence after the Mortars' is de lezing van fotograaf Simone Gerard die zij zal geven in Bibliotheek Hengelo.

Simone Gerard heeft foto's gemaakt in de verwoeste stad Aleppo. Zij wil graag de verhalen achter de foto's over moed en veerkracht met u delen tijdens de lezing op donderdag 29 maart om 20.00 uur in Bibliotheek Hengelo Stad, Beursstraat 34. Toegangsprijs is € 5,-.