Afbeelding
Foto:

Extra concert Guus Meeuwis

HENGELO - Vanaf augustus gaat Guus Meeuwis weer de theaters in. Voor de voorstelling van de tour 'Geluk' op 30 september in Schouwberg Hengelo is er veel belangstelling, daarom zal er op zaterdag 29 september een extra concert zijn.

Afgelopen zaterdag startte de kaartverkoop voor het concert dat Guus Meeuwis op zondag 30 september zal geven in Hengelo. Wegens grote belangstelling is er besloten om een extra concert op zaterdag 29 september te boeken. De kaartverkoop voor dit extra concert van Guus Meeuwis is per direct van start gegaan.

Opnieuw het land in
Niet alleen de grote stadionconcerten 'Groots met een zachte G' maken van Guus Meeuwis een groot artiest, maar zeker ook de theatervoorstellingen waarmee hij door het land trekt. Beiden laten de kwaliteiten die hij in huis heeft zien. Vanaf 31 augustus neemt Guus Meeuwis zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters om in zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. Op zondag 30 september was al gepland dat hij in Schouwburg Hengelo met de tournee 'Geluk' zou staan en nu dus ook op zaterdag 29 september door de grote belangstelling. In 2013 zorgde Guus Meeuwis in Hengelo ook voor uitverkochte zalen, toen met zijn tour 'Het Kan Hier Zo Mooi Zijn'. Na een turbulente tijd waarin het leven van Guus grote veranderingen heeft doorgemaakt, is er ruimte gekomen om na jaren van rennen stil te staan. Is zijn liefde voor muziek zo mogelijk nog groter geworden en is een nieuwe liefde ontstaan. En dat is te horen op zijn nieuwe album GELUK, dat op 18 mei uitkomt. Gul, trefzeker en zonder opsmuk weet Meeuwis beter dan ooit waar zijn hart ligt.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het concert op 30 september was al gestart. De kaartverkoop voor het concert van zaterdag 29 september is per direct gestart. Toegangskaarten voor 'GELUK' van Guus Meeuwis op beide dagen in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo kosten € 39,50 en kunnen gereserveerd worden via de website www.schouwburghengelo.nl. Ook is het mogelijk telefonisch te reserveren via het telefoonnummer 074 - 255 6789 of te reserveren aan de kassa van Schouwburg Hengelo.