Walking Football 55-plussers

OLDENZAAL - De Stichting Walking Football organiseert op 4 april in samenwerking met FC Twente een aftrap en een demo walking football bij Voetbalvereniging Quick '20. Na deze aftrap zal vanaf deze datum elke woensdagochtend gratis Walking Football plaatsvinden. Op 4 april om 11.00 uur staat de koffie en lekkers voor u klaar!

Walking Footbal is meer dan alleen lopend voetballen. Het staat voor ontmoeten, gezelligheid en je hebt er geen voetballersconditie of -achtergrond voor nodig! iedereen kan meedoen omdat de regels zijn aangepast. Zo moet de bal onder heuphoogte blijven en wordt er niet gerend. Ervaring of geen ervaring, Walking Football is voor iedereen die zich vitaler wil voelen en van gezelligheid houdt. Kom op 4 april gezellig kijken of trap gelijk een balletje mee! Na de aftrap kunt u elke week op woensdag Walking Football spelen van 11:30 tot 12:15. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Matthäus
Passion T.C.O.V.

HENGELO - De Onze Lieve Vrouwekerk is op vrijdagavond 23 maart de plaats waar de Matthäus Passion wordt uitgevoerd door de Twentse Christelijke Oratorium Vereniging (T.C.O.V.).

De jaarlijkse uitvoering van de Matthäus Passion van J.S. Bach wordt dit jaar verzorgt door de T.C.O.V. Ze worden hierbij begeleid door het Nederlands Begeleidingsorkest onder leiding van dirigent Jan Kruiselbrink. Ook wordt er medewerking verleend door het kinderkoor van Koorschool Lambertus Hengelo, onder leiding van Louis ten Vregelaar. Aanvang van het concert zal op deze avond rond 19.30 uur zijn in de Onze Lieve Vrouwekerk aan de Onze Lieve Vrouwestraat 6. De kaartverkoop verloopt via de Schouwburg Hengelo: www.schouwburghengelo.nl.

Gymfeest bij Borne '28

BORNE - Sportvereniging Borne '28 viert dit jaar het 90-jarig bestaan.

Om voor de kinderen hier een feestje van te maken, organiseren wij aanstaande zaterdag 17 maart het Grote Gymfeest! Klimmen, springen, dansen en vooral veel gezelligheid en bewegen! Dit sportieve feest is voor iedereen, dus ook voor niet-leden. Sporthal 't Wooldrik te Borne, 3-6 jaar: 10.30-11.45u, 6-12 jaar: 13-14.30u. Entree is gratis.