Afbeelding
Foto:

Kanaljerood presenteert CD

HENGELO - Zaterdag 17 maart is de presentatie van de CD die het koor Kanaljerood heeft gemaakt van haar voorstelling; "Leef-Tijd - de reis van ons leven" met eigen teksten en muziek o.l.v.Iassen Raykov.

De optredens vorig jaar van "Leef-Tijd" zijn enthousiast ontvangen in Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Borne en Zenderen. Voor koor en dirigent is dit ook een bijzonder project. immers, deze liederen gaan over ons, mensen van boven de vijftig. Daarom is besloten er een CD van te maken. De teksten zijn zelf gemaakt en door dirigent Iassen Raykov op muziek gezet. Maar……een CD maken is een hele onderneming. Er is een crowdfunding gestart en het benodigde bedrag werd door gulle gevers gedoneerd. Op twee dagen in november zijn de opnames gemaakt. Een bijzondere ervaring voor het koor, de dirigent, het muziekensemble en straatorkest Vonk.

Trots
Nu is de CD klaar en is er een mooi boekje van alle liederen en de gesproken teksten. Achterin het boekje zit de CD opgeborgen. Het is een mooi verzorgde uitgave geworden van de teksten, de zang en muziek. Het koor is er trots op.

Presentatie
Op zaterdag 17 maart, vanaf 16.00 uur, wordt de CD gepresenteerd in de vernieuwde Waterstaatskerk in Hengelo. Tijdens de presentatie zal het koor liederen uit "Leef-Tijd - de reis van ons leven" zingen en zal het straatorkest Vonk optreden. Rapper Mark de Geest zal een eigen rap ten gehore brengen naar aanleiding van de gezongen teksten. Want: na het zingen over ouder worden gaat het koor een nieuw project maken samen met twee rappers. Ook weer met eigen teksten en muziek.

Kaarten
De entree is €5,- Voor €10 kunt u ook mee-eten, en voor €20 kunt u van alles genieten en krijgt u ook de CD. Kaarten zijn te reserveren via ticketkanaljerood@gmail.com of te koop aan de zaal.Kijk ook op www.kanaljerood.nl