The Johnny Cash Roadshow

HENGELO - Clive John zorgt samen met een grote band voor de echte Johnny Cash-belevenis in The Johnny Cash Roadshow, op zondag 11 maart in de Schouwburg Hengelo.

Met hits als 'A boy named Sue', 'Ring of fire' en natuurlijk het mooie 'Hurt' is de muziek van Johnny Cash legendarisch geworden. De echte country sound is bij vele nog steeds geliefd. Clive John en z'n band zorgen ervoor dat de show over komt als een echte Johnny Cash belevenis. Een waar feest voor de country liefhebber. De voorstelling begint om 20.00 uur in de Schouwburg Hengelo. Kaarten zijn te reserveren via www.schouwburghengelo.nl.

Politiek Café - Hengeloos Peil

HENGELO - Brasserie So Nice van de Schouwburg Hengelo is elke tweede maandag van de maand de locatie voor Hengeloos Peil, een live uitzending van het politiek café.

Hengeloos Peil is een initiatief van de Twentsche Courant Tubantia, Radio Hengelo TV en de Schouwburg Hengelo. Het biedt in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen ruimte voor politieke discussies en gesprekken met politici en opiniemakers en wordt uitgezonden op Radio Hengelo TV.

De live uitzending van het politiek café zijn gratis bij te wonen in de Brasserie So Nice van de Schouwburg Hengelo. Bezoekers zijn welkom vanaf 18.30. De eerstvolgende uitzending van het politiek café is op maandag 12 maart en zal van start gaan om 19.00 uur. Wees er bij in de Brassie, of volg de gesprekken via Radio Hengelo TV of hun sociale mediakanalen.

Paulien
Cornelisse

HENGELO - Cabaretière en schrijfster Paulien Cornelisse staat op donderdag 15 maart in de Schouwburg Hengelo met haar nieuwste voorstelling "Om mij moverende redenen"

In deze show gaat ze geheel op haar eigen wijze op zoek naar antwoorden. De onbegrijpelijkheden in het leven worden door haar onder de loep genomen. Een komisch en soms absurd geheel. Ze won al eerder de Neerlands Hoop-prijs en werd genomineerd voor een Poelifinario met vorige voorstellingen. Liefhebbers van haar humor en zinspelingen mogen deze nieuwste voorstelling niet missen! Aanvang is die avond om 20.00 uur in de Rabozaal. Kaarten zijn te verkrijgen via www.schouwburghengelo.nl.