Echte Liefde

OLDENZAAL - De voorstelling "Echte liefde" van Lieneke Le Roux en Mylène d'Anjou laat de pogingen van de twee zien om de veranderende wereld bij te benen.

De voorstelling "Echte Liefde" is een cabaretkomedie vol muziek en absurditeiten. Een kijk op de veranderende wereld die voor iedereen herkenbaar is. Kaarten voor de voorstelling op 16 maart om 20.15 uur in Stadstheater De Bond kosten € 21,- en kunnen besteld worden via www.stadstheaterdebond.nl.

Die Zauberflöte

HENGELO - Staatsopera van Tatarstan laat op geheel eigen wijze de opera van Mozart "Die Zauberflöte" in Schouwburg Hengelo zien.

Het verhaal van de opera bevat thema's die vandaag de dag nog steeds actueel zijn. De prachtige muziek van de opera wordt opgevoerd in een decor van een wereld vol toverkrachten. Op woensdag 14 maart wordt " Die Zauberflöte" door de Staatsopera van Tatarstan om 20.00 uur opgevoerd in Schouwburg Hengelo. Meer informatie en kaarten vanaf € 26,- vindt u op www.schouwburghengelo.nl.

Muziekmiddag Bob Dylan

HENGELO - De muziekmiddag in Museum Hengelo op 11 maart staat in het teken van Bob Dylan.

De voorstelling "Bob Dylan 1962-1964" laat zien hoe Bob Dylan in drie jaar tijd verandert. Hij begint als een vagebond en eindigt als popidool. De voorstelling combineert film, foto's, verhalen en live muziek. Verbazing en herkenning kenmerkt deze voorstelling. Op 11 maart om 15.00 uur in Museum Hengelo aan de Beekstraat 51heeft u een unieke kans om meer te weten te komen over het leven van Bob Dylan. Toegang is een vrije gift.

De verkeerde koffer

DELDEN - Zwart-Wit Toneel speelt in het Stadscentrum het Parochiehuis op 10 en 17 maart het blijspel "De verkeerde koffer".

Het verhaal draait om een dominante vrouw en de familiereünie die zij organiseert. Vreemde gewoontes en vreemde of misschien toch bekende familieleden zorgen ervoor dat dat niet goed kan gaan. Kaarten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar bij Juwelier Zengerink of kunnen aan de zaal gekocht worden. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur in Stadscentrum het Parochiehuis, Langestraat 79 in Delden.