10CC in concert

HENGELO - De legendarische muziek van 10CC is zaterdag 10 maart te horen in Schouwburg Hengelo.

Meer dan 40 jaar geleden werd de band 10CC opgericht en zij hebben door de jaren heen muziek gemaakt die bij jong en oud nog steeds bekend is. Live naar bijvoorbeeld Dreadlock Holiday luisteren kan op 10 maart in Schouwburg Hengelo om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 22,-. Bestel nu de kaarten via www.schouwburghengelo.nl.

Zumba Gold

HENGELO - Vrolijk muziek en daarop swingen kan tijdens de cursus "Dans je fit met Zumba Gold, 40+".

Bewegen is gezond en leuk, ook voor 40-plussers. Door bewegen te combineren met opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek is plezier gegarandeerd. Nieuwe danspassen en eenvoudige choreografieën van deze cursus zorgen ervoor dat het voor iedereen mogelijk wordt om mee te doen aan Zumba. De cursus duurt 10 weken en wordt gehouden op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. De eerste les is op 15 maart. Kosten van de cursus zijn € 60,-. Kijk op op www.rocvantwente.nl voor meer informatie en inschrijven.

Palthe Huis bij kaarslicht

OLDENZAAL - Het huis van de familie Palthe beleven zoals het ook in de 18e eeuw was, kan op 9, 17 en 25 maart van 20.00 tot 21.30 uur.

Het huis aan de Marktstraat 13 in Oldenzaal werd tot het begin van de 20e eeuw bewoond door de familie Palthe. Daarna werd het een museum. Met de rondleiding "Ontdek het Palthe Huis bij kaarslicht", krijgt u een uniek kijkje in het leven van lang geleden, toen er nog geen elektriciteit was. Ook tijdens deze rondleiding dus geen brandende lampen aan het plafond. Kosten per persoon zijn € 7,-. Aanmelden kan via info@palthehuis.nl of 0541 513 482.

Lucky Soul

OLDENZAAL - Een komische musical uitgevoerd door enthousiaste leerlingen van het Twents Carmelcollege locatie Lyceumstraat is in Stadstheater De Bond te zien.

Docenten begeleiden het maken van de musical, maar de leerlingen doen veel zelf om deze musical tot stand te brengen. Niet alleen de uitvoering van de musical, maar ook het maken van de decors. Alleen op 12, 13 en 14 maart om 20.15 uur is de musical "Lucky Soul" te zien. De toegang is gratis.