"Held" van Fuad Hassen

HENGELO - "Held" is de tweede avondvullende voorstelling van Fuad Hassen die 9 maart te zien is in Schouwburg Hengelo.

Het is pas de tweede avondvullende voorstelling van Fuad Hassen, maar dat wil niet zeggen dat hij geen ervaring heeft. Eerder was hij al succesvol bij onder andere Paaspop en Lowlands. Deze show draait om hoofdzaken en bijzaken die na deze avond een geheel andere betekenis hebben. Eersterangs kaarten voor de voorstelling van 9 maart om 20.30 uur in Schouwburg Hengelo kosten € 15,- en kunnen besteld worden via www.schouwburghengelo.nl.

Freerunning

OLDENZAAL - Jeugd die zin heeft in een sportieve uitdaging komt op 3 maart naar Sporthal De Thij in Oldenzaal.

Freerunning is meer dan rennen; springen over kasten, matten en bruggen zijn net ze belangrijk. Juist dit laatste onderdeel van freerunning maakt het zo leuk. Tussen 10.00 en 11.00 uur is het de beurt aan de jeugd van 7 tot 9 jaar. Jeugd van 10 tot 12 jaar mag zich tussen 11.30 en 12.30 uur uitleven in sporthal De Thij, Thijlaan 32 in Oldenzaal. Deelname kost € 2,- per kind. Aanmelden kan op www.impuls-oldenzaal.nl.

Kaasworkshop

DEURNINGEN - Wanneer u meer wilt weten over kaasmaken en ook zelf kaas wilt maken is de Kaasworkshop bij Landgoed Kaamps een uitgelezen kans.

Op 3 maart kunt u deelnemen aan de workshop Kaasmaken. U leert meer over hoe kaas gemaakt wordt en gaat dat ook zelf in de praktijk brengen. Het proeven van verschillende kazen en een rondleiding door de belevingsboulevard maken ook onderdeel uit van de workshop. Vanaf 14.00 uur bent u welkom bij Landgoed Kaamps, Vliegveldstraat 4a in Deurningen. Deelname kost € 32,-. Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt een gereduceerd tarief van € 19,-. Opgave kan via www.kaamps.nl.

Paddington 2

OLDENZAAL - De Nederlandse versie van Paddington 2 is zondag 4 maart te zien in Filmhuis Oldenzaal.

Paddington gaat dit maal op zoek naar een dief. Er is een boek gestolen en Paddington wordt daarvan beschuldigd en zelfs opgesloten in de gevangenis. Deze film vol magie, spanning, vriendschap en humor is te zien in Filmhuis Oldenzaal op 4 maart om 14.30 uur. Entree bedraagt € 6,-.