For one night only

OLDENZAAL - Een muzikale sensatie op 3 maart in Stadstheater De Bond. Sven Ratzke zal die avond laten zien wat hij in huis heeft.

Sven Ratzke heeft in de loop van de tijd prachtige muziek voortgebracht. Nummers die speciaal voor hem zijn geschreven, maar ook legendarische nummers van Brel en Bowie zijn een onderdeel van zijn show. De interactie met het publiek en zijn verhalen maken de voorstelling een complete belevenis. Kaarten voor 3 maart om 20.15 uur zijn te koop vanaf € 19,50. Bestel snel uw kaarten via www.stadstheaterdebond.nl als u verzekert wilt zijn van een vermakelijke avond.

Internationale Vrouwendag

HENGELO - In de Bibliotheek Hengelo Stad zal in het kader van de Internationale Vrouwendag de avond gevuld worden met een afwisselend programma.

Mannen en vrouwen zijn gelijk. Althans dat is de bedoeling, maar in de praktijk is dat niet altijd het geval. Een goede reden om stil te staan bij de Internationale Vrouwendag. Lezingen, van onder andere Marjan Berk, dans en mini-workshops kunnen vanaf 19.30 uur bezocht worden in Bibliotheek Hengelo Stad, Beursstraat 34. Deelname kost € 5,-.

Hulp digitale belasting aangifte

OLDENZAAL - Voor het digitaal belastingaangifte doen met hulp kunt u terecht bij Bibliotheek Oldenzaal.

In maart en april is er wekelijks een inloopspreekuur waar iedereen hulp kan krijgen bij het doen van aangifte inkomstenbelasting. Deze service is geheel gratis voor iedereen. U betaalt niets voor gebruik van computers en internet en de geboden hulp. Uitgebreide informatie is te lezen op www.bibliotheekoldenzaal.nl.

Watercolor
Botanicals

HENGELO - Leren aquarellen op geheel eigentijdse wijze kan tijden de workshop "Watercolor Botanicals".

Bij Vandaag Concept Store, Drienerstraat 26 in Hengelo, kunt u op 3 maart tussen 10.00 en 12.30 uur deelnemen aan de workshop "Watercolor Botanical". Botanische planten schilderen en de basistechnieken aquarel schilderen komen aan bod. Aanmelden kan via www.allthingselysian.com.