Afbeelding
Foto:

Takkenronde van Twente Milieu

HENGELO - Met het voorjaar op komst begint Twente Milieu weer aan de jaarlijkse takkenronde. Van 12 tot en met 23 maart haalt Twente Milieu op afspraak snoeihout op bij inwoners van Hengelo.

De klantenservice van Twente Milieu is tussen 5 en 16 maart bereikbaar voor aanmeldingen voor de takkenronde. Geïnteresseerden kunnen telefonisch contact opnemen via het nummer 0900-852-0111 tussen 08.00 en 17.00 uur. Na het maken van een afspraak kunnen inwoners maximaal 3 m3 snoeihout gebundeld aan straat leggen. Dit wordt vervolgens gratis opgehaald door Twente Milieu.

Ook valt de Landelijke Compostdag dit jaar tijdens de takkenronde, en wel op 17 maart. In samenwerking met Twente Milieu en Twence maakt de gemeente Hengelo het mogelijk voor inwoners om gratis compost en ferment op te halen. Dit compost en bladferment is gemaakt van groenafval uit de groene containers. Een mooie manier van recycling, dit compost en ferment vormt een vruchtbare voedingsstof voor de bodem! Gratis compost is van 19 tot 23 maart op te halen bij het Milieupark bij vertonen van de milieupas en het meenemen van een eigen emmer en schep.