Afbeelding
Foto:

Start2Bike: must voor beginnende fietser

HENGELO - Op 7 april start RTC Hengelo met Start2Bike, een laagdrempelig trainingsprogramma voor herstartende of beginnende fietsers. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je in 4 weken de basistechnieken en verbeter je je uithoudingsvermogen.

Bij Start2Bike leer je beter te fietsen op mountainbike of racefiets én leer je mogelijke fietsmaatjes kennen. Om deel te nemen, hoef je geen ervaring te hebben, over een topconditie te beschikken of in het bezit te zijn van een mountainbike of racefiets. Een fiets kan geleend worden bij bij clubsponsor Slangenbeek Tweewielers.

Inhoud training
Tijdens de vier trainingen komen de verschillende fietstechnieken aan bod. Hoe maak je een goede bocht? Hoe houd je balans? Deze en vele andere vragen worden beantwoord en geoefend. Verder worden er tips gegeven over voeding en drinken en wordt er aandacht besteed aan materialen en kleding.

Inschrijving
Meer informatie is te vinden op www.rtchengelo.nl. Inschrijven kan via www.start2bike.nl bij startlocatie RTC Hengelo/Slangenbeek Tweewielers.