Afbeelding
Foto:

Unieke collectie bij stijl-bewust ZZENZ

HENGELO - In de Hengelose binnenstad treffen we steeds meer unieke winkels. Zo opende eind vorig jaar ZZENZ for Style zijn deuren aan de Nieuwstraat 2. Het concept klinkt op papier simpel: kleding en accessoires aanbieden die uniek zijn. En met de nieuwste collectie van onder meer Cristiano Ronaldo's CR7 hebben zij een merk in handen dat nog nergens zo compleet anders te vinden is.

Ruud Bittink en Rick Quinten openden de winkel in het markante pand aan de Nieuwstraat met als doel om iets unieks te bieden voor de stijlbewuste shopper. Kleding die niet in iedere andere winkel hangt. Ook bij ZZENZ zelf is de voorraad altijd sterk wisselend. Van alle maten ligt er vaak maar één item: dit voorkomt dat je op dat leuke feest drie mensen met jouw identieke outfit zou zien lopen.

Uniek
Bij ZZENZ is onder meer het merk CR7 te koop van stijlicoon en topvoetballer Cristiano Ronaldo. Een merk dat een link legt tussen sport en stijl; met een uitgebreid assortiment voor heren en jongens. CR7 specialiseert in stoer denim; van de casual denim jeans in de populairste stijlen, sportieve shorts voor de zomer en denim jassen. CR7 Junior biedt ook een mooi assortiment voor de jeugd. Ook voor CR7's ondergoed en overhemden bent u bij ZZENZ aan het juiste adres. Het is de eerste winkel in Europa die dit totale assortiment in de winkel heeft hangen.

Bijzondere merken
ZZENZ specialiseert verder in merken uit Italië en de Verenigde Staten. Onder meer Stratton Montez, Rinascimento en My T bieden bijzondere stijlen voor dames en heren. Met altijd wisselende items in de winkel loont het zeker om dus vaker langs te gaan.

Veel interesse
Volgens eigenaar Ruud Bittink was er al dusdanig veel interesse voor deze unieke collectie dat ook de bovenverdieping in gebruik genomen is om alles aan te bieden. Dankzij de unieke stijlen en brede collectie voor dames, heren en de jeugd trekt de winkel stijlbewuste liefhebbers ook van buiten Hengelo. Daarnaast wil ZZENZ ook de komende tijd enkele unieke evenementen houden die hier op aansluiten. Maak kennis met de unieke merken die ZZENZ for Style te bieden heeft. Gevestigd aan de Nieuwstraat 2. Het pand is momenteel wat minder optimaal bereikbaar door herstelwerkzaamheden van een geknapte hoofdwaterleiding, maar u bent van harte welkom! Kijk op Facebook 'ZZENZforStyle' of op de website, www.zzenz.com