Musical: Vamos!

HENGELO - Met hoofdrollen voor Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon belooft "Vamos!" een komische musical vol humor te worden. Op 7, 8 en 9 maart te zien in de Schouwburg Hengelo.

De drie dames reizen af naar Spanje waar ze een vervallen hotel nieuw leven willen inblazen. Ze vertrekken vol goede moed, maar vanzelfsprekend verloopt niets volgens plan en komen de meiden voor veel verrassingen te staan. Zal het ze lukken om een succesvol bestaan op te bouwen in het zuiden van het zonnige Spanje? Vamos! is een product van RTL Nederland en Rick Engelkes Theaterproducties.

Aanvang van de musical is op alle avonden om 20.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.schouwburghengelo.nl.

Zang en Dans "Ziel | Rouh"

HENGELO - Op woensdag 7 maart ontmoeten zang en dans elkaar in de Schouwburg Hengelo. In "Ziel | Rouh" combineert het Amsterdams Andalusisch Orkest (AAO) muziek uit Al-Andalus met drie bijzondere choreografieën.

De muzikanten en choreografen lieten zich inspireren door zowel muziek uit het verleden als heden van deze cultuur. Bij elk muziekstuk werd een passende choreografie bedacht en het resultaat is een prachtig drieluik genaamd "Ziel | Rouh", waarbij 'rouh' het Arabische woord voor 'ziel' is. Het repetoire van Al-Andalus stamt uit Andalusia en het Midden Oosten. De voorstelling is op woensdag 7 maart om 20.30 uur te bewonderen in de Schouwburg Hengelo. Meer informatie en kaarten reserveren via www.schouwburghengelo.nl.